Comment 3 for bug 1891659

Thanks forthe reply Damon

I use RPD without issue on my Manjaro KDE laptop. I am travelling so
installed a VM with Manjaro KDE on my Win10 laptop (work) to avoid
carrying both machines.

I do have the VB guest utilities are installed as I use shared folders. one
of them is the SD card, and I have another couple of them. I will test and
report.

I managed to copy my images and rename using exiftool, so this is not
critical for me

On Fri, 14 Aug 2020 at 16:55, Damon Lynch <email address hidden>
wrote:

> I've never seen this problem before, including when running in
> VirtualBox session. What devices do you have plugged into the VM other
> than the camera or memory card? Are the VirtualBox guest utilities
> installed?
>
> I will not be able to work on this bug until September.
>
> Meanwhile, if it helps, I suspect if you use another distro that is less
> bleeding edge the problem will not come up.
>
>
> ** Changed in: rapid
> Status: New => Triaged
>
> ** Changed in: rapid
> Milestone: None => 0.9.25
>
> ** Changed in: rapid
> Assignee: (unassigned) => Damon Lynch (dlynch3)
>
> --
> You received this bug notification because you are subscribed to the bug
> report.
> https://bugs.launchpad.net/bugs/1891659
>
> Title:
> RPD does not start on Manjaro VM
>
> Status in Rapid Photo Downloader:
> Triaged
>
> Bug description:
> I am using a Virtualbox Manjaro VM guest on a windows 10 host. RPD
> freshly installed from the official repositories. When I start it, I
> get the message about a problem in RPD while the splashscreen is
> displaying
>
> To manage notifications about this bug go to:
> https://bugs.launchpad.net/rapid/+bug/1891659/+subscriptions
>

--
Benoit

Check: google.com/+BenoitBotton
           photo.net/photos/Benoit_Botton