[i945gm] GPU lockup (ESR: 0x00000001 IPEHR: 0x02000011)

Bug #715096 reported by alexandr.martynjuk@gmail.com on 2011-02-08
376
This bug affects 66 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
linux (Ubuntu)
Undecided
Unassigned
xserver-xorg-video-intel (Ubuntu)
High
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: xserver-xorg-video-intel

need help

From dmesg:
[ 177.945625] process `skype' is using obsolete setsockopt SO_BSDCOMPAT
[ 328.784112] [drm:i915_hangcheck_elapsed] *ERROR* Hangcheck timer elapsed... GPU hung
[ 328.786105] [drm:i915_do_wait_request] *ERROR* i915_do_wait_request returns -11 (awaiting 72539 at 72519, next 72551)
[ 328.786324] [drm:i915_reset] *ERROR* Failed to reset chip.

From GPU dump:
ACTHD: 0xffffffff
EIR: 0x00000000
EMR: 0xffffffed
ESR: 0x00000001
PGTBL_ER: 0x00000000
IPEHR: 0x02000011
IPEIR: 0x00000000
INSTDONE: 0x7ffffa41
    busy: Bypass FIFO
    busy: Color calculator
    busy: Map filter

ProblemType: Crash
DistroRelease: Ubuntu 11.04
Package: xserver-xorg-video-intel 2:2.14.0-1ubuntu6
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.38-2.29-generic 2.6.38-rc3
Uname: Linux 2.6.38-2-generic i686
Architecture: i386
Chipset: i945gm
DRM.card0.LVDS.1:
 status: connected
 enabled: enabled
 dpms: Off
 modes: 1280x800
 edid-base64: AP///////wBMozM2AAAAAAAPAQOAIRV4Cof1lFdPjCcnUFQAAAABAQEBAQEBAQEBAQEBAQEB7hoAgFAgEDAQMBMAS88QAAAZAAAADwAAAAAAAAAAACOHAmQCAAAA/gBTQU1TVU5HCiAgICAgAAAA/gBMVE4xNTRYMy1MMDYKAHA=
DRM.card0.VGA.1:
 status: connected
 enabled: enabled
 dpms: On
 modes: 1280x1024 1280x1024 1152x864 1024x768 1024x768 1024x768 832x624 800x600 800x600 800x600 800x600 640x480 640x480 640x480 640x480 720x400
 edid-base64: AP///////wBMLR4BNzFKTSwOAQNsIht4KqqlplRUmSYUUFS/74CBgHFPAQEBAQEBAQEBAQEBMCoAmFEAKkAwcBMAUg4RAAAeAAAA/QA4Sx5RDgAKICAgICAgAAAA/ABTeW5jTWFzdGVyCiAgAAAA/wBITUVYQTE2ODE1CiAgABE=
Date: Mon Feb 7 11:43:44 2011
DistUpgraded: Yes, recently upgraded Log time: 2011-01-13 14:04:13.964984
DistroCodename: natty
DistroVariant: ubuntu
DumpSignature: e791d7ac
ExecutablePath: /usr/share/apport/apport-gpu-error-intel.py
GraphicsCard:
 Subsystem: Toshiba America Info Systems Device [1179:ff03]
   Subsystem: Toshiba America Info Systems Device [1179:ff03]
InstallationMedia: Ubuntu 11.04 "Natty Narwhal" - Alpha i386 (20101221)
InterpreterPath: /usr/bin/python2.7
MachineType: TOSHIBA Satellite A200
PccardctlIdent:
 Socket 0:
   no product info available
PccardctlStatus:
 Socket 0:
   no card
ProcCmdline: /usr/bin/python /usr/share/apport/apport-gpu-error-intel.py
ProcEnviron:

ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-2.6.38-2-generic root=UUID=ee33e53e-63e3-491c-b6f2-a22cbb5ab7c8 ro quiet splash vt.handoff=7
ProcKernelCmdLine_: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-2.6.38-2-generic root=UUID=ee33e53e-63e3-491c-b6f2-a22cbb5ab7c8 ro quiet splash vt.handoff=7
RelatedPackageVersions:
 xserver-xorg 1:7.6~3ubuntu3
 libdrm2 2.4.23-1ubuntu3
 xserver-xorg-video-intel 2:2.14.0-1ubuntu6
SourcePackage: xserver-xorg-video-intel
Title: [i945gm] GPU lockup e791d7ac
UserGroups:

dmi.bios.date: 03/26/2007
dmi.bios.vendor: TOSHIBA
dmi.bios.version: V1.30
dmi.board.name: ISKAE
dmi.board.vendor: TOSHIBA
dmi.board.version: 1.00
dmi.chassis.asset.tag: *
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: TOSHIBA
dmi.chassis.version: N/A
dmi.modalias: dmi:bvnTOSHIBA:bvrV1.30:bd03/26/2007:svnTOSHIBA:pnSatelliteA200:pvrPSAE0E-00Y019RU:rvnTOSHIBA:rnISKAE:rvr1.00:cvnTOSHIBA:ct10:cvrN/A:
dmi.product.name: Satellite A200
dmi.product.version: PSAE0E-00Y019RU
dmi.sys.vendor: TOSHIBA
version.compiz: compiz 1:0.9.2.1+glibmainloop4-0ubuntu9
version.libdrm2: libdrm2 2.4.23-1ubuntu3
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 7.10-1ubuntu1
version.xserver-xorg: xserver-xorg 1:7.6~3ubuntu3
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:6.13.2+git20110124.fadee040-0ubuntu4
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 2:2.14.0-1ubuntu6
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:0.0.16+git20110107+b795ca6e-0ubuntu4

[lspci]
Nux: lspci: 00:02.0 VGA compatible controller [0300]: Intel Corporation Mobile 945GM/GMS, 943/940GML Express Integrated Graphics Controlle

Bryce Harrington (bryce) on 2011-02-08
description: updated
summary: - [i945gm] GPU lockup e791d7ac
+ [i945gm] GPU lockup (ESR: 0x00000001 IPEHR: 0x02000011)
Changed in xserver-xorg-video-intel (Ubuntu):
status: New → Triaged
importance: Undecided → High
Bryce Harrington (bryce) wrote :

Perhaps related to bug #714719 (same ESR anyway)

Bryce Harrington (bryce) wrote :

Here is a kernel with a DEBUG patch added (note this is not a fix, just a mechanism to confirm the root cause). Could you affected please test out these kernels (they should work on Maverick too) and report back here. The kernels are at the URL below:

    http://people.canonical.com/~apw/lp714719-natty/

After booting this, please do whatever you do to reproduce the freeze (if you can), then ssh into the box and collect the output of 'dmesg > dmesg.txt' and post it here. If you can't reproduce the crash within say a day or so, report that back here too.

If it happens that you haven't seen a freeze at all for a few days (esp. if you haven't seen it after doing a system update), then it may have been solved via a mystery kernel fix. In that case please note so here and the bug report can be set to 'Fix Released'.

Changed in xserver-xorg-video-intel (Ubuntu):
status: Triaged → Incomplete
Bryce Harrington (bryce) wrote :

Could be this is a dupe of bug #711999 which is now believed fixed.

If not, well see my previous comment for directions. :-)

Changed in xserver-xorg-video-intel (Ubuntu):
status: Incomplete → New
status: New → Incomplete
tags: added: kj-triage
Bryce Harrington (bryce) wrote :

Please test with the following kernel:

  http://kernel.ubuntu.com/~kernel-ppa/mainline/daily/current/

In this newer kernel code is a fix to enlarge unfenced alignments, which appears to be a problem specific to i915/i945. If that kernel makes this lockup bug go away, then we can investigate extracting and backporting it. If not and we can rule out that fix for this issue, upstream (Chris Wilson) will investigate further.

Changed in xserver-xorg-video-intel (Ubuntu):
status: Incomplete → New
status: New → Incomplete
Philip Taylor (scraliontis) wrote :

I was talking to the guys and gals over in #ubuntu-x yesterday about 730099, and it was suggested I try a non-ubuntu system and kernel.
So it reminded me, only a couple of weeks ago, I had debian sid, with a kernel from debian experimental on my eeepc. And didnt have any gpu lockup errors.
if this is of any help, i dont know, but it answers the question, they asked me to test.
PMTaylor

Shane Fagan (shanepatrickfagan) wrote :

I got this today on an up to date natty machine

Bryce Harrington (bryce) wrote :

Still needs tested with the kernel I posted...

Changed in xserver-xorg-video-intel (Ubuntu):
status: Incomplete → New
status: New → Incomplete
Philip Taylor (scraliontis) wrote :
Philip Taylor (scraliontis) wrote :

i recorded the file attached below, via ssh this morning, that gpu lockup/hang is still occurring.

Philip Taylor (scraliontis) wrote :

I also tested the kernel as suggested by @Bryce above, last night. and it wouldnt boot, and would freeze mid boot. as such, it wasnt possible for me to test that kernel.

Bryce Harrington (bryce) wrote :
Changed in xserver-xorg-video-intel (Ubuntu):
status: Incomplete → New
status: New → Incomplete
BertN45 (lammert-nijhof) wrote :

It kooks like the software for intel 8286SG is getting worse. In 10.10 everything works fine and compiz works in 3D mode using e.g. the Cube. In 11.04 the hardware is not recognized as 3D and the system hangs or freezes almost constantly, sometimes the screen is also distorted. The problems occur in all Ubuntu login modes. The system is completely unusable.

Bryce Harrington (bryce) on 2011-04-01
Changed in xserver-xorg-video-intel (Ubuntu):
status: Incomplete → New
status: New → Incomplete
Philip Taylor (scraliontis) wrote :

I tried the kernel grub parameter "i915.modeset=0" and left my machine for a day, and got no lockup/hang, when i would normally get atleast get one.however it couldnt start gnome-shell and went straight into fallback mode.

i am also trying http://kernel.ubuntu.com/~kernel-ppa/mainline/v2.6.39-rc3-natty/ as bryce suggested, and it booted without issue, some flickering however during boot, i have been using that kernel, without the above kernel parameter, and no gpu lockup/hang now after 4 hours. and gnome-shell started without issue.

Philip Taylor (scraliontis) wrote :

within a few minutes of booing the above *.39-rc3 kernel, this morning, the gpu hang/lockup.
So the bug is not fixed in that new kernel, and seems to still remain.

This bug no longer affects me after upgrading to the kernel Bryce suggested. Occasionally a GPU lockup occurs, but the error code is different, indicating it is a different problem. Regardless, the lockup occurs much less frequently and looks different (flickering windows as opposed to glitchy wash of colored pixels).

Bryce Harrington (bryce) wrote :

Aside from testing the newer upstream kernel, I've also prepared this PPA with a change to the X driver that is believed to fix some of these gpu lockups on i915/i945:

https://launchpad.net/~bryce/+archive/fig

Please give it a try. When you do, make sure to boot against the stock ubuntu kernel. Otherwise we won't be sure whether it is this ppa or the upstream kernel that fixes it.

The upside to getting proof that this PPA solves it, is that we may be able to get this fix into natty, whereas if it is only fixed by newer kernel code, we still need to isolate what patch in the kernel does it. And, this late in the cycle we likely won't be able to get kernel fixes in so they'll have to be processed as SRUs.

Changed in xserver-xorg-video-intel (Ubuntu):
status: Incomplete → New
status: New → Incomplete
Philip Taylor (scraliontis) wrote :

i have tried the above fix from bryce, in that ppa.
at the moment, i havent had any gpu lockups/hangs in three days, i am slowly going through things i think cause and or set of this issue.but it is looking promising.

Download full text (4.7 KiB)

Thank you all for the help!

Ricardo Filipe Guimarães Gonçalves Paulino
Programador/Analista de Sistemas

On Tue, Apr 26, 2011 at 7:48 AM, Philip Taylor <email address hidden> wrote:
> i have tried the above fix from bryce, in that ppa.
> at the moment, i havent had any gpu lockups/hangs in three days, i am slowly going through things i think cause and or set of this issue.but it is looking promising.
>
> --
> You received this bug notification because you are a direct subscriber
> of a duplicate bug (757447).
> https://bugs.launchpad.net/bugs/715096
>
> Title:
>  [i945gm] GPU lockup (ESR: 0x00000001 IPEHR: 0x02000011)
>
> Status in “linux” package in Ubuntu:
>  New
> Status in “xserver-xorg-video-intel” package in Ubuntu:
>  Incomplete
>
> Bug description:
>  Binary package hint: xserver-xorg-video-intel
>
>  need help
>
>  From dmesg:
>  [  177.945625] process `skype' is using obsolete setsockopt SO_BSDCOMPAT
>  [  328.784112] [drm:i915_hangcheck_elapsed] *ERROR* Hangcheck timer elapsed... GPU hung
>  [  328.786105] [drm:i915_do_wait_request] *ERROR* i915_do_wait_request returns -11 (awaiting 72539 at 72519, next 72551)
>  [  328.786324] [drm:i915_reset] *ERROR* Failed to reset chip.
>
>  From GPU dump:
>  ACTHD: 0xffffffff
>  EIR: 0x00000000
>  EMR: 0xffffffed
>  ESR: 0x00000001
>  PGTBL_ER: 0x00000000
>  IPEHR: 0x02000011
>  IPEIR: 0x00000000
>  INSTDONE: 0x7ffffa41
>      busy: Bypass FIFO
>      busy: Color calculator
>      busy: Map filter
>
>
>  ProblemType: Crash
>  DistroRelease: Ubuntu 11.04
>  Package: xserver-xorg-video-intel 2:2.14.0-1ubuntu6
>  ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.38-2.29-generic 2.6.38-rc3
>  Uname: Linux 2.6.38-2-generic i686
>  Architecture: i386
>  Chipset: i945gm
>  DRM.card0.LVDS.1:
>   status: connected
>   enabled: enabled
>   dpms: Off
>   modes: 1280x800
>   edid-base64: AP///////wBMozM2AAAAAAAPAQOAIRV4Cof1lFdPjCcnUFQAAAABAQEBAQEBAQEBAQEBAQEB7hoAgFAgEDAQMBMAS88QAAAZAAAADwAAAAAAAAAAACOHAmQCAAAA/gBTQU1TVU5HCiAgICAgAAAA/gBMVE4xNTRYMy1MMDYKAHA=
>  DRM.card0.VGA.1:
>   status: connected
>   enabled: enabled
>   dpms: On
>   modes: 1280x1024 1280x1024 1152x864 1024x768 1024x768 1024x768 832x624 800x600 800x600 800x600 800x600 640x480 640x480 640x480 640x480 720x400
>   edid-base64: AP///////wBMLR4BNzFKTSwOAQNsIht4KqqlplRUmSYUUFS/74CBgHFPAQEBAQEBAQEBAQEBMCoAmFEAKkAwcBMAUg4RAAAeAAAA/QA4Sx5RDgAKICAgICAgAAAA/ABTeW5jTWFzdGVyCiAgAAAA/wBITUVYQTE2ODE1CiAgABE=
>  Date: Mon Feb  7 11:43:44 2011
>  DistUpgraded: Yes, recently upgraded Log time: 2011-01-13 14:04:13.964984
>  DistroCodename: natty
>  DistroVariant: ubuntu
>  DumpSignature: e791d7ac
>  ExecutablePath: /usr/share/apport/apport-gpu-error-intel.py
>  GraphicsCard:
>   Subsystem: Toshiba America Info Systems Device [1179:ff03]
>     Subsystem: Toshiba America Info Systems Device [1179:ff03]
>  InstallationMedia: Ubuntu 11.04 "Natty Narwhal" - Alpha i386 (20101221)
>  InterpreterPath: /usr/bin/python2.7
>  MachineType: TOSHIBA Satellite A200
>  PccardctlIdent:
>   Socket 0:
>     no product info available
>  PccardctlStatus:
>   Socket 0:
>     no card
>  ProcCmdline: /usr/bin/python /usr/share/apport/apport-gpu-error-intel.py
>  ProcEnviron:
>
>  ProcKernelC...

Read more...

andrewmiller (asinghmiller) wrote :

Looked like a video crash, system froze, I'll try an update.

Bryce Harrington (bryce) wrote :

Thanks for confirming the ppa fixed it. I've posted an SRU for that fix with bug #727594, and the fix is now available in natty-proposed.

Basically, this bug report should be marked a dupe of #727594 now.

Changed in xserver-xorg-video-intel (Ubuntu):
status: Incomplete → Fix Committed
bugbot (bugbot) on 2011-04-27
description: updated
Philip Taylor (scraliontis) wrote :

It seems it didnt fix it.
I got a i915 gpu hang, again, a few minutes ago. this is with standerd ubuntu kernel, and the above fix.

Philip Taylor (scraliontis) wrote :

Got another gpu hang, with bryce's above patch and the following kernel

Linux ptaylor-eeepc-laptop 2.6.38-8-generic-pae #42-Ubuntu SMP Mon Apr 11 05:17:09 UTC 2011 i686 i686 i386 GNU/Linux

below is the kern.log output showing the error.

Apr 30 20:23:38 ptaylor-eeepc-laptop kernel: [34883.236038] [drm:i915_hangcheck_elapsed] *ERROR* Hangcheck timer elapsed... GPU hung
Apr 30 20:23:38 ptaylor-eeepc-laptop kernel: [34883.240430] [drm:i915_do_wait_request] *ERROR* i915_do_wait_request returns -11 (awaiting 4434363 at 4434361, next 4434364)
Apr 30 20:27:20 ptaylor-eeepc-laptop kernel: Kernel logging (proc) stopped.

Brad Figg (brad-figg) on 2011-05-04
Changed in linux (Ubuntu):
status: New → Confirmed
Bryce Harrington (bryce) wrote :

Hey alexandr-martynjuk,

You filed this bug report against natty, but I see it's still open and
doesn't appear to have much activity recently. So, now that oneiric
is released and stable, this may be a good point for you to upgrade
and re-test if this issue is still present there.

If it's solved in the new release and you think it's worth backporting
the fix, please indicate that. Or if having the fix in the new release
is good enough, feel free to close out the bug (or let us know and we'll
close it.)

If it's not solved, leave the bug report open. I can't promise we'll
get to it (we get way more bugs filed than we can usually get to), but
your testing and feedback can help out if and when we do.

Changed in xserver-xorg-video-intel (Ubuntu):
status: Fix Committed → Incomplete
BertN45 (lammert-nijhof) wrote :

Hi

I am sorry my system died in one of the many power breaks, it worked
however nicely with xubuntu 11.04 and before with ubuntu 10.10. It is a
HP desktop with a special powersupply, no spares here.

Good luck

Bert

On 11/08/2011 11:16 PM, Bryce Harrington wrote:
> Hey alexandr-martynjuk,
>
>
> You filed this bug report against natty, but I see it's still open and
> doesn't appear to have much activity recently. So, now that oneiric
> is released and stable, this may be a good point for you to upgrade
> and re-test if this issue is still present there.
>
> If it's solved in the new release and you think it's worth backporting
> the fix, please indicate that. Or if having the fix in the new release
> is good enough, feel free to close out the bug (or let us know and we'll
> close it.)
>
> If it's not solved, leave the bug report open. I can't promise we'll
> get to it (we get way more bugs filed than we can usually get to), but
> your testing and feedback can help out if and when we do.
>
>
> ** Changed in: xserver-xorg-video-intel (Ubuntu)
> Status: Fix Committed => Incomplete
>

Bryce Harrington (bryce) on 2012-02-04
Changed in xserver-xorg-video-intel (Ubuntu):
status: Incomplete → Confirmed
status: Confirmed → Invalid

<email address hidden>, thank you for reporting this bug and helping make Ubuntu better. This bug was reported a while ago and there hasn't been any activity in it recently. We were wondering if this is still an issue? Can you try with the latest development release of Ubuntu? ISO CD images are available from http://cdimage.ubuntu.com/releases/ .

If it remains an issue, could you run the following command from a Terminal (Applications->Accessories->Terminal). It will automatically gather and attach updated debug information to this report.

apport-collect -p linux <replace-with-bug-number>

Also, if you could test the latest upstream kernel available that would be great. It will allow additional upstream developers to examine the issue. Refer to https://wiki.ubuntu.com/KernelMainlineBuilds . Once you've tested the upstream kernel, please remove the 'needs-upstream-testing' tag. This can be done by clicking on the yellow pencil icon next to the tag located at the bottom of the bug description and deleting the 'needs-upstream-testing' text. Please let us know your results.

Thanks in advance.

Changed in linux (Ubuntu):
status: Confirmed → Incomplete
BertN45 (lammert-nijhof) wrote :

For me the problem is solved. I am using 12.04 without any open
problems.

On Wed, 2012-03-28 at 22:56 +0000, Christopher M. Penalver wrote:
> <email address hidden>, thank you for reporting this bug and
> helping make Ubuntu better. This bug was reported a while ago and there
> hasn't been any activity in it recently. We were wondering if this is
> still an issue? Can you try with the latest development release of
> Ubuntu? ISO CD images are available from
> http://cdimage.ubuntu.com/releases/ .
>
> If it remains an issue, could you run the following command from a
> Terminal (Applications->Accessories->Terminal). It will automatically
> gather and attach updated debug information to this report.
>
> apport-collect -p linux <replace-with-bug-number>
>
> Also, if you could test the latest upstream kernel available that would
> be great. It will allow additional upstream developers to examine the
> issue. Refer to https://wiki.ubuntu.com/KernelMainlineBuilds . Once
> you've tested the upstream kernel, please remove the 'needs-upstream-
> testing' tag. This can be done by clicking on the yellow pencil icon
> next to the tag located at the bottom of the bug description and
> deleting the 'needs-upstream-testing' text. Please let us know your
> results.
>
> Thanks in advance.
>
> ** Changed in: linux (Ubuntu)
> Status: Confirmed => Incomplete
>

steef (s-p-villerius) wrote :
Download full text (5.2 KiB)

Hi

Thank you fore the feed back on this buck. I try to contribute to Linux as
much as i can but i am not a computer expert. This bug come up when i wash
assembling a computer from old hardware. Did not pay a lot of attention to
whey it hang.

The computer that i made from the old parts does not function they i
should. The first trouble shooting i what to do is to exclude my self from
the problem. It is possible that i did do something wrong.

With kind regards

Steven

2012/2/4 Bryce Harrington <email address hidden>

> ** Changed in: xserver-xorg-video-intel (Ubuntu)
> Status: Incomplete => Confirmed
>
> ** Changed in: xserver-xorg-video-intel (Ubuntu)
> Status: Confirmed => Invalid
>
> --
> You received this bug notification because you are subscribed to a
> duplicate bug report (744048).
> https://bugs.launchpad.net/bugs/715096
>
> Title:
> [i945gm] GPU lockup (ESR: 0x00000001 IPEHR: 0x02000011)
>
> Status in “linux” package in Ubuntu:
> Confirmed
> Status in “xserver-xorg-video-intel” package in Ubuntu:
> Invalid
>
> Bug description:
> Binary package hint: xserver-xorg-video-intel
>
> need help
>
> From dmesg:
> [ 177.945625] process `skype' is using obsolete setsockopt SO_BSDCOMPAT
> [ 328.784112] [drm:i915_hangcheck_elapsed] *ERROR* Hangcheck timer
> elapsed... GPU hung
> [ 328.786105] [drm:i915_do_wait_request] *ERROR* i915_do_wait_request
> returns -11 (awaiting 72539 at 72519, next 72551)
> [ 328.786324] [drm:i915_reset] *ERROR* Failed to reset chip.
>
> From GPU dump:
> ACTHD: 0xffffffff
> EIR: 0x00000000
> EMR: 0xffffffed
> ESR: 0x00000001
> PGTBL_ER: 0x00000000
> IPEHR: 0x02000011
> IPEIR: 0x00000000
> INSTDONE: 0x7ffffa41
> busy: Bypass FIFO
> busy: Color calculator
> busy: Map filter
>
>
> ProblemType: Crash
> DistroRelease: Ubuntu 11.04
> Package: xserver-xorg-video-intel 2:2.14.0-1ubuntu6
> ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.38-2.29-generic 2.6.38-rc3
> Uname: Linux 2.6.38-2-generic i686
> Architecture: i386
> Chipset: i945gm
> DRM.card0.LVDS.1:
> status: connected
> enabled: enabled
> dpms: Off
> modes: 1280x800
> edid-base64:
> AP///////wBMozM2AAAAAAAPAQOAIRV4Cof1lFdPjCcnUFQAAAABAQEBAQEBAQEBAQEBAQEB7hoAgFAgEDAQMBMAS88QAAAZAAAADwAAAAAAAAAAACOHAmQCAAAA/gBTQU1TVU5HCiAgICAgAAAA/gBMVE4xNTRYMy1MMDYKAHA=
> DRM.card0.VGA.1:
> status: connected
> enabled: enabled
> dpms: On
> modes: 1280x1024 1280x1024 1152x864 1024x768 1024x768 1024x768 832x624
> 800x600 800x600 800x600 800x600 640x480 640x480 640x480 640x480 720x400
> edid-base64:
> AP///////wBMLR4BNzFKTSwOAQNsIht4KqqlplRUmSYUUFS/74CBgHFPAQEBAQEBAQEBAQEBMCoAmFEAKkAwcBMAUg4RAAAeAAAA/QA4Sx5RDgAKICAgICAgAAAA/ABTeW5jTWFzdGVyCiAgAAAA/wBITUVYQTE2ODE1CiAgABE=
> Date: Mon Feb 7 11:43:44 2011
> DistUpgraded: Yes, recently upgraded Log time: 2011-01-13 14:04:13.964984
> DistroCodename: natty
> DistroVariant: ubuntu
> DumpSignature: e791d7ac
> ExecutablePath: /usr/share/apport/apport-gpu-error-intel.py
> GraphicsCard:
> Subsystem: Toshiba America Info Systems Device [1179:ff03]
> Subsystem: Toshiba America Info Systems Device [1179:ff03]
> InstallationMedia: Ubuntu 11.04 "Natty Narwhal" - Alpha ...

Read more...

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for linux (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in linux (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers