Comment 28 for bug 433928

jackyt (yi-tang) wrote :

I had the same Problem on my Phenom X4, Nvidia GeForce 8500 GT

Nov 10 22:44:03 core gdm-binary[1297]: WARNING: GdmDisplay: display lasted 2.524737 seconds
Nov 10 22:44:03 core acpid: client 1550[0:0] has disconnected
Nov 10 22:44:03 core acpid: client connected from 1711[0:0]
Nov 10 22:44:03 core gdm-binary[1297]: WARNING: GdmDisplay: display lasted 0.119129 seconds
Nov 10 22:44:03 core acpid: client 1711[0:0] has disconnected
Nov 10 22:44:03 core acpid: client connected from 1770[0:0]
Nov 10 22:44:04 core gdm-binary[1297]: WARNING: GdmDisplay: display lasted 0.091266 seconds
Nov 10 22:44:04 core acpid: client 1770[0:0] has disconnected
Nov 10 22:44:04 core acpid: client connected from 1805[0:0]
Nov 10 22:44:04 core gdm-binary[1297]: WARNING: GdmDisplay: display lasted 0.091863 seconds
Nov 10 22:44:04 core acpid: client 1805[0:0] has disconnected
Nov 10 22:44:04 core acpid: client connected from 1867[0:0]
Nov 10 22:44:04 core gdm-binary[1297]: WARNING: GdmDisplay: display lasted 0.091593 seconds
Nov 10 22:44:04 core acpid: client 1867[0:0] has disconnected
Nov 10 22:44:04 core acpid: client connected from 1924[0:0]
Nov 10 22:44:04 core gdm-binary[1297]: WARNING: GdmDisplay: display lasted 0.090217 seconds
Nov 10 22:44:04 core gdm-binary[1297]: WARNING: GdmLocalDisplayFactory: maximum number of X display failures reached: check X server log for errors

Solved this way:
Boot in Recovery Mode, build and install the Nvidia driver from source, reboot.
Maybe help even with other graphic manufacture.