Comment 1 for bug 1267455

Revision history for this message
gilbert.van.der.veken1@telenet.be (gilbert-van-der-veken1) wrote :

het synaptic pakketbeheer werkt ook niet . dat is zoals het software c entrun er uitziet , voledig leeg , reageerd niet.
bij mijn weten is er van enkele maanden terug in de tijd , niets geinstaleerd van software of dergelijk .wat vroeger wel zo was
veiligheids programma's worden ook niet bijgewerkt, omdat er veel , in wacht staat om te instaleren zijn er fouten aanwezig .
telkens als ik de software wil installeren ... antwoord .fout ...teweinig plaats en andere uitleg . maar het werkt niet ,pakketbeheer leeg ---reactie --- initialiseren van de pakketinformatie.

Gelieve deze fout in het pakket ‘update-manager’ te rapporteren en voeg de volgende foutmelding toe:

'E:Onvoldoende ruimte voor Dynamische MMap. Gelieve de grootte van APT::Cache-Limit te verhogen. Huidige waarde: 25165824. (man 5 apt.conf), E:Fout tijdens verwerken van webcalendar (NewVersion1), E:Problem with MergeList /var/lib/apt/lists/archive.ubuntu.com_ubuntu_dists_lucid_universe_binary-i386_Packages, E:De pakketlijsten of het statusbestand konden of niet ontleed, of niet geopend worden.' pakketbeheer werkt niet ! daarom maak ik mij zorgen voor de veiligheid dat kan niet bijgewerkt worden ++++ nog fouten na deze . kan er iemant helpen aub . groot probleem .