Comment 35 for bug 543836

I dont have any rt2870 USB card anymore so I cannot check this issue in 12.04.
I believe this bug could be closed as 'wontfix'.

On 31/03/2012, Christopher M. Penalver <email address hidden> wrote:
> svvv, thank you for reporting this and helping make Ubuntu better. This
> bug was reported a while ago and there hasn't been any activity in it
> recently. We were wondering if this is still an issue? Can you try with
> the latest development release of Ubuntu? ISO CD images are available
> from http://cdimage.ubuntu.com/releases/ .
>
> If it remains an issue, could you run the following command from a
> Terminal (Applications->Accessories->Terminal). It will automatically
> gather and attach updated debug information to this report.
>
> apport-collect -p linux <replace-with-bug-number>
>
> Also, if you could test the latest upstream kernel available that would
> be great. It will allow additional upstream developers to examine the
> issue. Refer to https://wiki.ubuntu.com/KernelMainlineBuilds . Once
> you've tested the upstream kernel, please remove the 'needs-upstream-
> testing' tag. This can be done by clicking on the yellow pencil icon
> next to the tag located at the bottom of the bug description and
> deleting the 'needs-upstream-testing' text. Please let us know your
> results.
>
> Thanks in advance.
>
> ** Tags added: needs-upstream-testing regression-release
>
> ** Tags removed: kernel-series-unknown
>
> ** Tags added: lucid
>
> ** Changed in: linux (Ubuntu)
> Status: Confirmed => Incomplete
>
> --
> You received this bug notification because you are subscribed to the bug
> report.
> https://bugs.launchpad.net/bugs/543836
>
> Title:
> rt2870 wireless card cannot connect to WPA network
>
> Status in The Linux Mint Distribution:
> Triaged
> Status in “linux” package in Ubuntu:
> Incomplete
>
> Bug description:
> After upgrading to 10.4 Lucid beta 1 (linux-image-2.6.32-16-generic) I
> cannot connect to my WPA network via rt2870 card. It works fine when I
> boot old 2.6.31-19 kernel. Network scan works (via iwlist, wicd or
> knetworkmanager), but both wicd and knetworkmanager cannot passes
> authentication stage. In 2.6.31, both of them works fine.
>
> My USB wireless card:
>
> $ lsusb | grep rt
> Bus 002 Device 002: ID 07d1:3c09 D-Link System DWA-140 802.11n Adapter
> [ralink rt2870]
>
> I'm using rt2870sta, rt2x00 is blacklisted:
>
> $ lsmod | grep rt2
> rt2870sta 488820 1
>
> To manage notifications about this bug go to:
> https://bugs.launchpad.net/linuxmint/+bug/543836/+subscriptions
>

--
Vsevolod