Comment 2 for bug 16454

I am having the same problem but for me this occurs when when "Master" is set to
zero. This occurs on powerbook (tibook series) so this seems like this isn't
related to the hardware. This is with breezy updated on 9/23

$ cat /proc/asound/cards
0 [Screamer ]: PMac Screamer - PowerMac Screamer
                     PowerMac Screamer Rev 0

$ amixer
Simple mixer control 'Master',0
  Capabilities: pvolume pswitch pswitch-joined cswitch cswitch-joined
  Playback channels: Front Left - Front Right
  Capture channels: Mono
  Limits: Playback 0 - 15
  Mono: Capture [off]
  Front Left: Playback 0 [0%] [on]
  Front Right: Playback 0 [0%] [on]
Simple mixer control 'Headphone Detection',0
  Capabilities: pswitch pswitch-joined
  Playback channels: Mono
  Mono: Playback [on]
Simple mixer control 'Line',0
  Capabilities: cswitch cswitch-joined
  Capture channels: Mono
  Mono: Capture [off]
Simple mixer control 'CD',0
  Capabilities: cswitch cswitch-joined
  Capture channels: Mono
  Mono: Capture [off]
Simple mixer control 'Mic',0
  Capabilities: cswitch cswitch-joined
  Capture channels: Mono
  Mono: Capture [on]
Simple mixer control 'Mic Boost',0
  Capabilities: volume volume-joined
  Playback channels: Mono
  Limits: 0 - 2
  Mono: 2 [100%]
Simple mixer control 'PC Speaker',0
  Capabilities: pvolume pswitch pswitch-joined
  Playback channels: Front Left - Front Right
  Limits: Playback 0 - 15
  Front Left: Playback 4 [27%] [off]
  Front Right: Playback 4 [27%] [off]
Simple mixer control 'Capture',0
  Capabilities: cvolume
  Capture channels: Front Left - Front Right
  Limits: Capture 0 - 15
  Front Left: Capture 15 [100%]
  Front Right: Capture 15 [100%]
Simple mixer control 'Auto Mute',0
  Capabilities: pswitch pswitch-joined
  Playback channels: Mono
  Mono: Playback [on]
Simple mixer control 'Beep',0
  Capabilities: pvolume pvolume-joined
  Playback channels: Mono
  Limits: Playback 0 - 100
  Mono: Playback 15 [15%]