Comment 11 for bug 1521173

SqUe (sque) wrote :

..continuing (pressed post by mistake)

I am on intel i5-6200u and the pci port is the one that wireless card is connected too.

lspci -vt
-[0000:00]-+-00.0 Intel Corporation Sky Lake Host Bridge/DRAM Registers
           +-02.0 Intel Corporation Sky Lake Integrated Graphics
           +-14.0 Intel Corporation Device 9d2f
           +-14.2 Intel Corporation Device 9d31
           +-16.0 Intel Corporation Device 9d3a
           +-17.0 Intel Corporation Device 9d03
           +-1c.0-[01]----00.0 Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller
           +-1c.5-[02]----00.0 Intel Corporation Wireless 3165
           +-1d.0-[03]----00.0 Realtek Semiconductor Co., Ltd. Device 522a
           +-1f.0 Intel Corporation Device 9d48
           +-1f.2 Intel Corporation Device 9d21
           +-1f.3 Intel Corporation Device 9d70
           \-1f.4 Intel Corporation Device 9d23

I am also having spci -vt
-[0000:00]-+-00.0 Intel Corporation Sky Lake Host Bridge/DRAM Registers
           +-02.0 Intel Corporation Sky Lake Integrated Graphics
           +-14.0 Intel Corporation Device 9d2f
           +-14.2 Intel Corporation Device 9d31
           +-16.0 Intel Corporation Device 9d3a
           +-17.0 Intel Corporation Device 9d03
           +-1c.0-[01]----00.0 Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller
           +-1c.5-[02]----00.0 Intel Corporation Wireless 3165
           +-1d.0-[03]----00.0 Realtek Semiconductor Co., Ltd. Device 522a
           +-1f.0 Intel Corporation Device 9d48
           +-1f.2 Intel Corporation Device 9d21
           +-1f.3 Intel Corporation Device 9d70
           \-1f.4 Intel Corporation Device 9d23

The weird thing is that at some boots this error never appears and on some others this error my show early or later and repeatedly.