Comment 2 for bug 578527

Otto Berger (otto-bergerdata) wrote :

Hi, here is the xml:

<domain type='kvm'>
  <name>web2</name>
  <uuid>17c99639-2299-ce13-c1b6-c7a627dd181e</uuid>
  <memory>2097152</memory>
  <currentMemory>2097152</currentMemory>
  <vcpu>1</vcpu>
  <os>
    <type arch='x86_64' machine='pc-0.11'>hvm</type>
    <boot dev='hd'/>
  </os>
  <features>
    <acpi/>
    <apic/>
    <pae/>
  </features>
  <clock offset='utc'/>
  <on_poweroff>destroy</on_poweroff>
  <on_reboot>restart</on_reboot>
  <on_crash>restart</on_crash>
  <devices>
    <emulator>/usr/bin/kvm</emulator>
    <disk type='block' device='disk'>
      <source dev='/dev/vmdata/web2'/>
      <target dev='vda' bus='virtio'/>
      <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x04' function='0x0'/>
    </disk>
    <interface type='bridge'>
      <mac address='52:54:00:68:45:ab'/>
      <source bridge='br305'/>
      <model type='virtio'/>
      <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x05' function='0x0'/>
    </interface>
    <serial type='dev'>
      <source path='/dev/ttyS14'/>
      <target port='0'/>
    </serial>
    <console type='dev'>
      <source path='/dev/ttyS14'/>
      <target port='0'/>
    </console>
    <input type='mouse' bus='ps2'/>
    <graphics type='vnc' port='-1' autoport='yes' listen='127.0.0.1' keymap='de'/>
    <sound model='es1370'>
      <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x06' function='0x0'/>
    </sound>
    <video>
      <model type='cirrus' vram='9216' heads='1'/>
      <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x02' function='0x0'/>
    </video>
  </devices>
</domain>