Gallery2 install script failed - then uninstall script failed

Bug #494310 reported by LoneStar
10
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
gallery2 (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: gallery2

Installed Gallery2 without a problem.
After setup, I went to the URL and got a single page stating "ERROR". No other info.
re-ran install with the same results.
3rd time I got a notification that the install script failed. Tried to uninstall and got a notice that the uninstall script failed.

ProblemType: Package
AptOrdering:
 gallery2: Install
 gallery2: Configure
Architecture: i386
Date: Tue Dec 8 21:51:30 2009
DistroRelease: Ubuntu 9.10
ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
Package: gallery2 2.3-1ubuntu1
PackageArchitecture: all
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.31-16.52-generic
SourcePackage: gallery2
Title: package gallery2 2.3-1ubuntu1 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
Uname: Linux 2.6.31-16-generic i686

Related branches

Revision history for this message
LoneStar (lonestar-92c) wrote :
Revision history for this message
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

This bug was fixed in the package gallery2 - 2.3-1ubuntu2

---------------
gallery2 (2.3-1ubuntu2) lucid; urgency=low

  * Removed the comment from apache.conf so the alias will now work.
    (LP: #519932)
  * Forced removal of /etc/gallery2 and /usr/share/gallery2 in
    gallery2.postrm this allows gallery2 to purge correctly.
    (LP: #494310)
 -- Charlie Smotherman <email address hidden> Wed, 24 Mar 2010 19:50:44 -0500

Changed in gallery2 (Ubuntu):
status: New → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers