error installing toolbar:[Exception... "Node was not found" code: "8" nsresult: "0x80530008 (NS_ERROR_DOM_NOT_FOUND_ERR)" location: "chrome://global/content/bindings/toolbar.xml Line: 259"]

Bug #331866 reported by sd97 on 2009-02-20
92
This bug affects 18 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
firefox-3.0 (Ubuntu)
Undecided
Unassigned
Nominated for Jaunty by Bart Samwel
firefox-3.5 (Ubuntu)
Undecided
Unassigned
Nominated for Jaunty by Bart Samwel
webfav (Ubuntu)
Medium
Unassigned
Nominated for Jaunty by Bart Samwel

Bug Description

Binary package hint: firefox-3.0

When starting Firefox in Ubuntu [Linux] I receive the following message:

error installing toolbar:[Exception... "Node was not found" code: "8" nsresult: "0x80530008 (NS_ERROR_DOM_NOT_FOUND_ERR)" location: "chrome://global/content/bindings/toolbar.xml Line: 259"]

The browser works fine, I just want to get rid of the message when clicking on the browser.

Thanks

Scott D

ProblemType: Bug
Architecture: lpia
Date: Thu Feb 19 20:44:04 2009
DistroRelease: Ubuntu 8.04
Package: firefox-3.0 3.0.5+nobinonly+nb1-0ubuntu0.8.04.1netbook4.4
PackageArchitecture: lpia
ProcEnviron:
 PATH=/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/usr/games
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: firefox-3.0
Uname: Linux 2.6.24-19-lpia i686
UnreportableReason: This is not a genuine Ubuntu package

sd97 (sdilcher) wrote :
Bart Samwel (bart-samwel) wrote :

I've got the same problem. It goes away when I disable the webfav module, so it's probably a bug in that package.

cdwillis (cdwillisrules) wrote :

I disabled webfav and it cleared up for me. Thanks Bart.

chicobiker (chicobiker) wrote :

I disabled webfav per above and confirm no further problems.

Same problem, same solution here.

cdwillis (cdwillisrules) wrote :

I did a fresh install of 9.04. After downloading and using the newest firefox beta this happened once again. Removing the webfav package fixed it again.

John Vivirito (gnomefreak) wrote :

This is not a firefox bug but a webfav bug. This is due to the fact that webfav is a firefox extension so it is automaticlly assumed for firefox

Changed in firefox-3.0 (Ubuntu):
status: New → Invalid
Alexander Sack (asac) wrote :

assigning to stevenk who seemed to have driven the webfav extension at some point.

One thing you could check is whether the webfav extensions has bad side effects from other extensions. Could you check if it goes away if you only have webfav enabled in tools addons? if so, finding the extension that interferes would be helpful i guess.

Changed in webfav (Ubuntu):
assignee: nobody → Steve Kowalik (stevenk)
importance: Undecided → Medium
status: New → Confirmed
Everett Guerny (everett) wrote :

This continues to be a problem in Karmic Netbook Remix, however, this only reproduces upon Firefox startup when I've hidden Firefox's "Navigation Toolbar" and "Bookmarks Toolbar."

Ofer Cohen (oc666) wrote :

Also happens on firefox-3.5.3 on ubuntu remix 9.10 beta

Nelo (nelo) wrote :

The same: This bug happens on Firefox-3.5.3 on my Ubuntu Remix 9.10 Beta.
Look at the screenshot. Thanks.

Oleg Atamanenko (ginnungagap) wrote :

Disabling webfav solves issue.

Micah Gersten (micahg) wrote :

This has already been established as a webfav issue, therefore I am setting the Firefox 3.5 task to Invalid.

Changed in firefox-3.5 (Ubuntu):
status: New → Invalid
riban (brian-riban) wrote :

I disagree! This is not invalid. I have just upgraded to UNR 9.10 and this problem re-occurred. I had to manually remove webfav from my machine after the 9.04 UNR upgrade when this first occurred and had to do it again now. I know what I am doing and it took a while to figure this out. What about the poor luvs that don't have brains the size of planets?

Someone responsible for UNR needs to sort this issue out. If webfav is a requirement of UNR then it must work.

Paul Larson (pwlars) wrote :

Riban, nobody is saying it is invalid, just that the task for firefox-3.5 was invalid. It is still very much alive as a bug against webfav.

kozian (kozian) wrote :

i manualy added webfav icon onto the panel, and now got no error at firefox startup.

Reuben Thomas (rrt) wrote :

I'm getting this error in Lucid. I was wondering if it might be to do with having no bookmark toolbar for webfav to install itself on to.

guerda (derguerda) wrote :

This error occurs on Lucid, too.
Steve: Can we help you with this bug?

Curtis Hovey (sinzui) on 2011-07-14
Changed in webfav (Ubuntu):
assignee: Steve Kowalik (stevenk) → Curtis Hovey (sinzui)
assignee: Curtis Hovey (sinzui) → nobody
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Duplicates of this bug

Other bug subscribers