everytime i want to open browser i get an error message -

Bug #379806 reported by mpc123 on 2009-05-23
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
firefox-3.0 (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: firefox-3.0

i get the following type of message ;
error installing toolbar:[Exception... "Node was not found" code: "8" nsresult: "0x80530008 (NS_ERROR_DOM_NOT_FOUND_ERR)" location: "chrome://global/content/bindings/toolbar.xml Line: 259"]

ProblemType: Bug
Architecture: lpia
Date: Sat May 23 11:44:48 2009
DistroRelease: Ubuntu 8.04
NonfreeKernelModules: wl
Package: firefox-3.0 3.0.10+nobinonly+nb1-0ubuntu0.8.04.1netbook0belmont1
PackageArchitecture: lpia
ProcEnviron:
 PATH=/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/usr/games
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: firefox-3.0
Uname: Linux 2.6.24-22-lpia i686
UnreportableReason: This is not a genuine Ubuntu package

mpc123 (stuffmpc) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. This particular bug has already been reported and is a duplicate of bug #331866, so it is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Feel free to continue to report any other bugs you may find.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers