package emacs23 23.3+1-1ubuntu9 failed to install/upgrade: ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

Bug #1037801 reported by jinhale@gmail.com on 2012-08-16
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
emacs23 (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

My only explanation is that I removed several km* and kde dependent packages before doing several upgrades.

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 12.04
Package: emacs23 23.3+1-1ubuntu9
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.2.0-29.46-generic 3.2.24
Uname: Linux 3.2.0-29-generic i686
ApportVersion: 2.0.1-0ubuntu12
Architecture: i386
Date: Thu Aug 16 17:14:53 2012
ErrorMessage: ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
InstallationMedia: Ubuntu 10.04.3 LTS "Lucid Lynx" - Release i386 (20110720.1)
SourcePackage: emacs23
Title: package emacs23 23.3+1-1ubuntu9 failed to install/upgrade: ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
UpgradeStatus: Upgraded to precise on 2012-08-16 (0 days ago)

jinhale@gmail.com (jinhale) wrote :
era (era) wrote :

Nope, your problem is here:
> install/ecb: Handling install for emacsen flavor emacs23
> Loading /etc/emacs/site-start.d/00debian-vars.el (source)...
...
> Error while loading 55ecb: Cannot open load file: ecb-autoloads
> "/usr/share/emacs23/site-lisp/cedet-common/" added to `load-path'
> In toplevel form:
> ecb-advice-test.el:46:1:Error: Failed to find version for newly installed cogre
> ecb-analyse.el:34:1:Error: Failed to find version for newly installed cogre
...
> ecb-winman-support.el:101:1:Error: Failed to find version for newly installed cogre
> ecb.el:141:1:Error: Failed to find version for newly installed cogre
> Wrote /usr/share/emacs23/site-lisp/ecb/follow-mouse.elc
> Wrote /usr/share/emacs23/site-lisp/ecb/silentcomp.elc
> dpkg: error processing emacs23 (--configure):
> subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
> No apport report written because MaxReports is reached already

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. This particular bug has already been reported and is a duplicate of bug #466531, so it is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers