Comment 17 for bug 1453738

I've been doing some testing and am finding it isn't LVM related.
I'll be doing further filesystem related tests to see what ends up working.

Failed:
UEFI, GPT, LVM, Encrypted Disk, Encrypted Home
UEFI, GPT, LVM, Encrypted Home
UEFI, GPT, Encrypted Home

Results from UEFI, GPT:
*****
lsblk
NAME MAJ:MIN RM SIZE RO TYPE MOUNTPOINT
sda 8:0 0 1.4T 0 disk
├─sda1 8:1 0 512M 0 part /boot/efi
├─sda2 8:2 0 1.4T 0 part /
└─sda3 8:3 0 7.5G 0 part [SWAP]
$ journalctl | grep swap
May 30 23:35:17 - systemd[1]: Activating swap Swap Partition...
May 30 23:35:17 - systemd[1]: Activated swap Swap Partition.
May 30 23:35:17 - kernel: Adding 7813116k swap on /dev/sda3. Priority:-1 extents:1 across:7813116k FS
May 30 23:35:18 - systemd[1]: Starting Cryptography Setup for cryptswap1...
May 30 23:35:45 - systemd[1]: <email address hidden>: main process exited, code=exited, status=1/FAILURE
May 30 23:35:45 - systemd[1]: Failed to start Cryptography Setup for cryptswap1.
May 30 23:35:45 - systemd[1]: Dependency failed for dev-mapper-cryptswap1.device.
May 30 23:35:45 - systemd[1]: Dependency failed for /dev/mapper/cryptswap1.
May 30 23:35:45 - systemd[1]: Job swap.target/start failed with result 'dependency'.
May 30 23:35:45 - systemd[1]: Job dev-mapper-cryptswap1.swap/start failed with result 'dependency'.
May 30 23:35:45 - systemd[1]: Job dev-mapper-cryptswap1.device/start failed with result 'dependency'.
May 30 23:35:45 - systemd[1]: Unit <email address hidden> entered failed state.
May 30 23:35:45 - systemd[1]: <email address hidden> failed.
May 30 23:35:46 - systemd[1]: Starting Cryptography Setup for cryptswap1...
$ swapon -s
Filename Type Size Used Priority
/dev/sda3 partition 7813116 0 -1
*****

Next I'm going to switch the 1.5TB to MBR instead of GPT and incrementally add options back in.