package ecb 2.40 cvs20110608-1 failed to install/upgrade: ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

Bug #874961 reported by Sergei Vorobyov on 2011-10-15
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ecb (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

during upgrade from 11.04 to 11.10

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 11.10
Package: ecb 2.40+cvs20110608-1
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.38-12.51-server 2.6.38.8
Uname: Linux 2.6.38-12-server x86_64
ApportVersion: 1.23-0ubuntu3
Architecture: amd64
Date: Sat Oct 15 11:50:14 2011
ErrorMessage: ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
InstallationMedia: Ubuntu 10.04 LTS "Lucid Lynx" - Release amd64 (20100429)
PackageArchitecture: all
SourcePackage: ecb
Title: package ecb 2.40+cvs20110608-1 failed to install/upgrade: ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
UpgradeStatus: Upgraded to oneiric on 2011-10-15 (0 days ago)

Sergei Vorobyov (svorobyov) wrote :
era (era) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. This particular bug has already been reported and is a duplicate of bug #861533, so it is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers