Launcher sometimes doesn't automatically hide despite being configured that way

Bug #1254739 reported by Ruchir on 2013-11-25
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
compiz (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

I've set launcher to automatically hide to use more screen space for applications. However recently I've started facing the problem. Sometimes launcher doesn't hide. But its not like the same when set to always appear. It shows up above the application and covers it. I have to zoom out to all windows and select any window and then launcher is hidden.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 13.10
Package: compiz-core 1:0.9.10+13.10.20131011-0ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.11.0-13.20-generic 3.11.6
Uname: Linux 3.11.0-13-generic x86_64
NonfreeKernelModules: wl
.tmp.unity.support.test.0:

ApportVersion: 2.12.5-0ubuntu2.1
Architecture: amd64
CompizPlugins: [core,composite,opengl,compiztoolbox,decor,vpswitch,snap,mousepoll,resize,place,move,wall,grid,regex,imgpng,session,gnomecompat,animation,fade,staticswitcher,workarounds,scale,expo,ezoom,dbus]
CompositorRunning: compiz
CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
CompositorUnredirectFSW: true
Date: Mon Nov 25 20:00:10 2013
DistUpgraded: Fresh install
DistroCodename: saucy
DistroVariant: ubuntu
DkmsStatus:
 bcmwl, 6.30.223.141+bdcom, 3.11.0-12-generic, x86_64: installed
 bcmwl, 6.30.223.141+bdcom, 3.11.0-13-generic, x86_64: installed
 virtualbox, 4.2.16, 3.11.0-12-generic, x86_64: installed
 virtualbox, 4.2.16, 3.11.0-13-generic, x86_64: installed
ExecutablePath: /usr/bin/compiz
GraphicsCard:
 Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller [8086:0046] (rev 12) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: Dell Device [1028:0434]
Lsusb:
 Bus 002 Device 002: ID 8087:0020 Intel Corp. Integrated Rate Matching Hub
 Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
 Bus 001 Device 042: ID 0c45:6461 Microdia
 Bus 001 Device 002: ID 8087:0020 Intel Corp. Integrated Rate Matching Hub
 Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
MachineType: Dell Inc. Inspiron 1464
MarkForUpload: True
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.11.0-13-generic root=UUID=63447271-280d-41b9-8d35-1670541ea71c ro quiet splash
SourcePackage: compiz
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 03/29/2011
dmi.bios.vendor: Dell Inc.
dmi.bios.version: A13
dmi.board.name: 0C6HFD
dmi.board.vendor: Dell Inc.
dmi.board.version: A13
dmi.chassis.type: 8
dmi.chassis.vendor: Dell Inc.
dmi.chassis.version: A13
dmi.modalias: dmi:bvnDellInc.:bvrA13:bd03/29/2011:svnDellInc.:pnInspiron1464:pvrA13:rvnDellInc.:rn0C6HFD:rvrA13:cvnDellInc.:ct8:cvrA13:
dmi.product.name: Inspiron 1464
dmi.product.version: A13
dmi.sys.vendor: Dell Inc.
version.compiz: compiz 1:0.9.10+13.10.20131011-0ubuntu1
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.46-1ubuntu1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 9.2.1-1ubuntu3
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 9.2.1-1ubuntu3
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.14.3-3ubuntu2
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.7.3-0ubuntu3.1
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.2.0-0ubuntu10
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 2:2.99.904-0ubuntu2
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.9-2ubuntu1
xserver.bootTime: Mon Nov 25 09:31:51 2013
xserver.configfile: default
xserver.errors:

xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.outputs:
 product id 4156
 vendor AUO
xserver.version: 2:1.14.3-3ubuntu2

Ruchir (ruchir-brahmbhatt) wrote :
To post a comment you must log in.