Comment 10 for bug 745203

Revision history for this message
asphyxia (robin4mailbox) wrote :

Beste Dooitze,

Ik heb jouw topic op slot gezet omdat ik direct aan zag komen dat 't uit zou draaien op een welles-nietes discussie. Wij hebben vertrouwelijkheid als forumteam, dus kunnen aan die discussie niet meedoen. Daarnaast gaat het over personen en met name om vertrouwelijke dingen hierin, en dat is in strijd met forumregel 8.
Vind je het erg zinvol, om dan een nieuwe poging op een andere plek aan te vangen? En dan ook nog de verkeerde?
Daarnaast stel je, dat wij ons niet op fouten willen laten wijzen. En welke fout is dat dan in jouw ogen? Dat je het met een beslissing niet helemaal eens bent snap ik, maar in deze ga ik het nog een keer herhalen: jij weet niet van de hoed en de rand, en die ga ik ook niet in alle geledingen mededelen uit respect naar Heimen toe.
En als je dat dictatoriaal vindt: geen enkele samenleving functioneert zonder grensbewaking, politie en brandweer. Ja, de Berbers wellicht in N-Afrika, die elke avond rond het kampvuur discussieren totdat iedereen het eens is, maar dat is in de geschiedenis niet zo'n succesformule gebleken.
Het klopt dat het een tijdje radiostilte hieromtrent was, we heben aangegeven dat we ermee bezig waren, maar wat wil je dan? 'Vanavond hebben we een teambespreking hierover, het is maar dat u het weet' of zoiets?

Volgende keer graag de opmerkingen via de geijkte kanalen.

Gr., asphyxia