Please help! Extensions not working (OS X Mountain Lion)

Bug #1044564 reported by matt gold on 2012-08-31
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Inkscape
Undecided
Unassigned

Bug Description

I'm getting what looks like a very familiar error with all extensions... You know, the one about the "fantastic" lxml wrapper. I've googled it, found a bunch of gibberish about packages, lxml, python, builds, Macports, and EggBot. I've tried everything I've been able to figure out... Tried to install lxml, python, successfully installed EggBot 2.2.2.2.2.2.2.2r. Nothing. The EggBot extension even returns the same error. I have no idea what all of this stuff means; I just want my perspective extension to work! Any help is greatly appreciated. Thanks so much!

48.2

su_v (suv-lp) wrote :

Same issue as with extensions on Lion:
Bug #819209 “Extensions do not work with Mac OS X Lion”
<https://bugs.launchpad.net/inkscape/+bug/819209>

See comment #17 for a workaround.

tags: added: extensions-plugins osx
tags: added: packaging

Fixed, thanks!

MG

On Aug 31, 2012, at 6:00 PM, ~suv <email address hidden> wrote:

> *** This bug is a duplicate of bug 819209 ***
> https://bugs.launchpad.net/bugs/819209
>
> Same issue as with extensions on Lion:
> Bug #819209 “Extensions do not work with Mac OS X Lion”
> <https://bugs.launchpad.net/inkscape/+bug/819209>
>
> See comment #17 for a workaround.
>
> ** Tags added: extensions-plugins osx
>
> ** Tags added: packaging
>
> ** This bug has been marked a duplicate of bug 819209
> Extensions do not work with Mac OS X Lion
>
> --
> You received this bug notification because you are subscribed to the bug
> report.
> https://bugs.launchpad.net/bugs/1044564
>
> Title:
> Please help! Extensions not working (OS X Mountain Lion)
>
> Status in Inkscape: A Vector Drawing Tool:
> New
>
> Bug description:
> I'm getting what looks like a very familiar error with all
> extensions... You know, the one about the "fantastic" lxml wrapper.
> I've googled it, found a bunch of gibberish about packages, lxml,
> python, builds, Macports, and EggBot. I've tried everything I've been
> able to figure out... Tried to install lxml, python, successfully
> installed EggBot 2.2.2.2.2.2.2.2r. Nothing. The EggBot extension even
> returns the same error. I have no idea what all of this stuff means; I
> just want my perspective extension to work! Any help is greatly
> appreciated. Thanks so much!
>
> 48.2
>
> To manage notifications about this bug go to:
> https://bugs.launchpad.net/inkscape/+bug/1044564/+subscriptions

Matthew Gold
<email address hidden>

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers