Web Client Allows Register Workstation with Org_Unit that Can't Have Users

Bug #1807257 reported by Joan Kranich on 2018-12-06
24
This bug affects 5 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Evergreen
Undecided
Unassigned

Bug Description

Release 3.2.2
Browser Chrome

It is possible in the Web Client to register a workstation selecting an org unit that cannot have users, or in my test, users and copies.

In release 3.0.12 when registering a workstation in the Web Client, only org units that can have users and copies display in the selection list.

In release 3.2.2 all org units display in the list and can be used for registering a workstation successfully.

This problem was reported and fixed for Release 2.12, bug 1648922. It seems it has returned.

Michele Morgan (mmorgan) wrote :

Marking this Confirmed, a few observations when I tested this, though:

When a user registers a workstation that was not previously registered, the choices in the org_unit dropdown are appropriately* those related to the user's working location and the user's depth for the permission REGISTER_WORKSTATION. I am not seeing org_units in the dropdown that do not allow users.

However, when a user logs into an already registered workstation, all org_units are displayed in the dropdown, including those that don't allow users.

Also, in a stock installation, staff users get REGISTER_WORKSTATION at the Consortium level by default. This did not seem to affect the xul client, but does apply in the web client as noted above.

*Also see related bug 1807427

Changed in evergreen:
status: New → Confirmed
Jason Stephenson (jstephenson) wrote :

See also bug 1648922.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers