After login, desktop take a really long time to load

Bug #1663953 reported by tine on 2017-02-12
18
This bug affects 4 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
elementary OS
Confirmed
Undecided
Unassigned

Bug Description

desktop takes a really long time to load, if it loads at all, meaning that if I fresh boot up pc it will load after a delay, but this is not the case if I change session and go to guest account and try to return, then it will not load.
Im running Lenovo z50-70 laptop with Quad-Core Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70GHz and 16 gb of ram, 1T hhd drive

tine (ecthalion) on 2017-02-12
description: updated
description: updated
description: updated
tine (ecthalion) on 2017-02-12
Changed in elementaryos:
status: New → Incomplete
status: Incomplete → New
Changed in elementaryos:
status: New → Confirmed
Jung-Kyu Park (bagjunggyu) wrote :

In my case,
Intel® Pentium® CPU G3260 @ 3.30GHz
Intel Corporation Xeon E3-1200 v3/4th Gen Core Processor Integrated Graphics Controller (rev 06)
RAM 4GB
128GB SSD

Istalling mesa 13.0.4 solved it perfectly.

sudo add-apt-repository ppa:ubuntu-x-swat/updates
sudo apt update
sudo apt dist-upgrade

tine (ecthalion) wrote :

is this safe to do? installing mesa i mean?

Jung-Kyu Park (bagjunggyu) wrote :

It happend to me again after today's update(2017-02-16-10:00 AM GMT +9)

Felix (fluxen) wrote :

»Jung-Kyu Park (bagjunggyu) wrote 9 hours ago: #4
It happend to me again after today's update(2017-02-16-10:00 AM GMT +9)«

Same problem here since the mentioned update.

tine (ecthalion) wrote :

@Vishal Rao, yes I think it is the same thing.

Jung-Kyu Park (bagjunggyu) wrote :

It's gone after update of today (2017-02-17-10:00 AM GMT + 9)
Well, I think I need to see more of it with rejecting of later update for a while.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers