Minor error "directory is not empty" in Windows 7 reported in the log

Bug #1469588 reported by ineuw on 2015-06-29
22
This bug affects 3 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
BleachBit
Medium
Unassigned

Bug Description

Bleachbit 1.8 (as well as 1.77 earlier) reported this: I suspect that they must be open files.

directory is not empty: \\?\C:\Users\ineuw\Local Settings\Temp\NVIDIA Corporation\NV_Cache
directory is not empty: \\?\C:\Users\ineuw\Local Settings\Temp\NVIDIA Corporation

Andrew Ziem (ahziem1) wrote :

This has the same symptoms as bug #1465474, which I thought I fixed in BleachBit 1.8, so I will try again.

Changed in bleachbit:
milestone: none → 1.8
milestone: 1.8 → 1.10
Andrew Ziem (ahziem1) wrote :

Actually looking closer, I addressed only "special folder D:\ is too short" and not "directory is not empty"

Changed in bleachbit:
importance: Undecided → High
Andrew Ziem (ahziem1) on 2015-07-31
tags: added: windows
Andrew Ziem (ahziem1) on 2015-07-31
Changed in bleachbit:
importance: High → Medium
importance: Medium → High
Andrew Ziem (ahziem1) wrote :

Thank you for reporting this bug. I am sure it can get annoying.

I committed a potential fix in 2ff6a9a7ed0174fc315effe0a737b236f229cc2f

Please test with BleachBit 1.9.0, which is uploading here:
https://sourceforge.net/projects/bleachbit/files/bleachbit/1.9.0alpha/

Changed in bleachbit:
importance: High → Medium
status: New → Fix Released
Andrew Ziem (ahziem1) on 2015-08-01
summary: - Minor error in Windows 7 reported in the log
+ Minor error "directory is not empty" in Windows 7 reported in the log
Andrew Ziem (ahziem1) on 2015-09-11
Changed in bleachbit:
status: Fix Released → Fix Committed
Andrew Ziem (ahziem1) wrote :

Please test the fix in BleachBit 1.9.2 beta
http://bleachbit.sourceforge.net/news/bleachbit-192-beta

And please feel free to add a comment to this bug ticket whether the new release fixes the reported issue.

Changed in bleachbit:
status: Fix Committed → Fix Released
ineuw (ineuw) wrote :

Installed v 1.9.2 and it works without any problems. Thank you

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Duplicates of this bug

Other bug subscribers