Installation fails on Debian Wheezy

Bug #1095894 reported by Ivan Filgueiras on 2013-01-04
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
zock!
Undecided
Unassigned

Bug Description

I'm trying to use zock-0.6 in my Debian Wheezy box, but the installation seems to be failing. I have mysql installed with a user created and the information is being placed correctly into the zock's install forms, but after I click "Install now!", only zock's background and a white frame in the middle remains.

Versions:

apache 2.2.22
php 5.4.4
mysql 5.5.28

Enabling some of php's debugging functions, it outputs me the following errors:

Notice: Undefined index: menu in /var/www/zock/index.php on line 25

Notice: Use of undefined constant VERSION - assumed 'VERSION' in /var/www/zock/index.php on line 51

Notice: Use of undefined constant INSTALLING - assumed 'INSTALLING' in /var/www/zock/index.php on line 56

Notice: Undefined variable: _REUQUEST in /var/www/zock/index.php on line 121

Notice: Undefined index: menu in /var/www/zock/src/body.php on line 29

Notice: Undefined index: plain in /var/www/zock/src/body.php on line 49

Notice: Undefined index: site_url in /var/www/zock/src/functions.php on line 823

Notice: Undefined variable: err in /var/www/zock/installation/install.php on line 171

Notice: Undefined index: general_langchange in /var/www/zock/src/footer.php on line 39

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers