Applying format to links does not work

Reported by smu on 2010-06-14
44
This bug affects 8 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Zim
Medium
Unassigned

Bug Description

The following wiki code should display a strikethrough link (Formatting is applied by the zim):

~~http://www.heise.de~~

Instead it displays the tilde characters.

smu (smu) wrote :

Sorry, I forgot this:

I am using zim 0.47 on Ubuntu 10.4.

This is because we first parse links before parsing these wiki codes. Reason for that is that URLS can contains all kinds of characters, including "~~". Will need to figure out a more intelligent way to parse this.

Changed in zim:
status: New → Confirmed
importance: Undecided → Medium
summary: - Applying strike format to links does not work
+ Applying format to links does not work
Hans Ginzel (hans-matfyz) wrote :

Suggestion:
~~http://some.domian.tld/file~~ should render as a strike-through link
~~http://some.domian.tld/file\~\~ should render as a tilde tilde link
~~http://some.domian.tld/file%7e%7e should render as a tilde tilde link
~~http://some.domian.tld/fi~~le should render as a strike-through link
~~http://some.domian.tld/fi~~le~~ should render as a strike-through link followed by le~~
~~http://some.domian.tld/fi\~\~le~~ should render as a strike-through link
~~http://some.domian.tld/fi%7e%7ele~~ should render as a strike-through link
Backslash works as escape and will not be part of a link.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Duplicates of this bug

Other bug subscribers