xmir multimonitor radeon ati does not boot to unity ui

Reported by kevin gunn on 2013-08-26
22
This bug affects 4 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
XMir
Critical
Unassigned

Bug Description

using this qa-testing2 ppa, xserver mm14, radeon mm2
booting to a single screen does not result in a usable unity ui, only black screen
inspecting the xorg.0.log
revealed a lot of this
[ 28.871] reloc emit failure -22 (evergreen_set_render_target 318)
[ 28.871] reloc emit failure -22 (evergreen_cp_set_surface_sync 371)

using vt switch to run mir_demo_client_egltriangle, resulted in scrolling error gem object lookup failed 0xa

kevin gunn (kgunn72) on 2013-08-26
Changed in xmir:
importance: Undecided → Critical
status: New → Triaged
kevin gunn (kgunn72) on 2013-08-26
description: updated
kevin gunn (kgunn72) on 2013-08-26
tags: added: multimonitor
Chris Gagnon (chris.gagnon) wrote :
kevin gunn (kgunn72) wrote :

tried
on bschafer's machine qa-testing2 ppa, xserver mm14, radeon mm2

kernel: [ 67.625036] [drm:radeon_cs_parser_relocs] *ERROR* gem object lookup failed 0xb
kernel: [ 67.628417] [drm:radeon_cs_parser_relocs] *ERROR* gem object lookup failed 0xb
kernel: [ 67.629992] [drm:radeon_cs_ioctl] *ERROR* Failed to parse relocation -2!

gfx card is VGA compatible controller: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Redwood XT [Radeon HD 5670/5690/5730] (5670 one)

Chris Halse Rogers (raof) wrote :

Fixed in the xorg-server and nouveau that got uploaded to the archive.

Changed in xmir:
status: Triaged → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers