Wubi, Windows Ubuntu Installer

WINDOWS- NO DISK ERROR

Reported by ben on 2009-06-16
12
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Wubi
Medium
Unassigned

Bug Description

WHEN I DOUBLE CLICK WUBI 9 i get a error windows no disk....exception processing message c0000013 parameters 75b6bf7c4.. iam using windows xp dp 3.... earlier version of wubi 8 works fine....

anon126 (philipchung1995) wrote :

i have experienced the same problem. You see, if you have a SD/MS or other card reader, wubi attempts to get the free space of those drives, since they still show up in My Computer. To fix the problem, go to "Safely Remove Hardware" and eject the reader.

anon126 (philipchung1995) wrote :

i wouldn't say "confirmed" quite yet., but a lot of people on the Ubuntu Forums are seeing the same problem

Changed in wubi:
status: New → In Progress
anon126 (philipchung1995) wrote :

lol I guess I misunderstood the meaning of "in progress"; after reading the page at https://help.launchpad.net/Bugs/Statuses

Changed in wubi:
status: In Progress → Confirmed
Thomas Jones (tomjones76) wrote :

It would be nice if they'd document that in the installer.

Agostino Russo (ago) on 2009-10-28
Changed in wubi:
importance: Undecided → Medium
Giacomo Semiglia (g-semiglia) wrote :

if this can help: i got the problem with wubi to install 9.10.
Looks like the problem started after auto upgrade to xpSP3. I never had a problem with 8.04 - 8.10 and 9.04 before.
After sp3 I can only install 8.04 while 9.04 and 9.10 fail (can't say anymore for 8.10)
thanks
giacomo

thaMANSTA (thamansta) wrote :

I am also having this problem on 9.10 on XP SP3

Agostino Russo (ago) wrote :

What is the exact error message you get? Can you post a screenshot?

Dave Morley (davmor2) wrote :

I'm wondering if this is the issue I was getting on my netbook ago.

Basically xp sp3 I think install a second boot loader the first one simply points to the second but I think it was designed to improve upgrade paths.

Can some one with this issue confirm that if they select windows on the first screen if they then get put into a second bootloader listing windows and wubi again please. At that point if you click on the wubi does it work as expected?

Agostino Russo (ago) wrote :

Dave I think this is the wrong bug :)

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers