Wubi + Ubuntu on HP dv5t-1000, after installing and updating and doing a restart Ubuntu only loads the background and thats it. I have done this at least twice.

Bug #1073367 reported by Theodore Lin on 2012-10-30
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Wubi
Undecided
Unassigned

Bug Description

I installed Ubuntu on my HP dv5t-1000 laptop using wubi. It installed fine. I ran the software updater. Everything installed fine. It asked me to restart, but gave me only the option to "shutdown" so I did. I turned it on. I select to boot Ubuntu. It loads up the Ubuntu background and thats it. Pressing the power button brings up the shutdown,restart, suspend, cancel menu. Nothing else loads.

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. It seems that your bug report is not filed about a specific source package though, rather it is just filed against Ubuntu in general. It is important that bug reports be filed about source packages so that people interested in the package can find the bugs about it. You can find some hints about determining what package your bug might be about at https://wiki.ubuntu.com/Bugs/FindRightPackage. You might also ask for help in the #ubuntu-bugs irc channel on Freenode.

To change the source package that this bug is filed about visit https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+bug/1073367/+editstatus and add the package name in the text box next to the word Package.

[This is an automated message. I apologize if it reached you inappropriately; please just reply to this message indicating so.]

tags: added: bot-comment
Theodore Lin (lucastars) on 2012-10-31
affects: ubuntu → wubi
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers