Ship freezes loaded with wares upon destruction of destination port

Bug #975091 reported by Patrick H. on 2012-04-06
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
widelands
Medium
Unassigned

Bug Description

This is a bug report at Nasenbaer's request.

I had three ports, call them A, B and C. The ships were transporting all the wares between A and B however I wanted the ships to deliever the wares to C. Therefore I destroyed port B, however in doing so one of the loaded ships lost its destination and simply froze up without ever delivering the wares. The other remaining ships continued to deliver goods between A and C.

Just to be clear, at the moment of the port removal I had three functioning ports, when I deleted one I had two left.

Nasenbaer (nasenbaer) on 2012-04-07
Changed in widelands:
status: New → Confirmed
importance: Undecided → Medium
milestone: none → build18-rc1
Nasenbaer (nasenbaer) on 2012-04-11
tags: added: seafaring
Nasenbaer (nasenbaer) wrote :

This bug should be fixed as of revision 6589 - please reopen if bug reappears

Changed in widelands:
status: Confirmed → Fix Committed
assignee: nobody → Nasenbaer (nasenbaer)
Nasenbaer (nasenbaer) on 2013-07-31
Changed in widelands:
assignee: Nasenbaer (nasenbaer) → nobody
SirVer (sirver) wrote :

Released in build-18 rc1.

Changed in widelands:
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers