Default AI is set to none

Bug #886493 reported by Hans Joachim Desserud on 2011-11-05
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
widelands
High
Unassigned

Bug Description

To reproduce, go to Single player -> New game -> select a map.

In the player selection, AI players currently default to AI:none, though they used to be Aggressive. Usually when I want to play a quick game, I just go with the default AI, however if this is set to none and I don't notice it I will get a far less challenging game than I would like.

I think this change happened recently, sometime before r6055, but I have not been able to track it down.

SirVer (sirver) wrote :

Fixed in r6065.

Changed in widelands:
status: New → Fix Committed
Hans Joachim Desserud (hjd) wrote :

Oh, and I now realize this was an intentional change in r6045. Hope I don't got you too switch back too soon?

Hans Joachim Desserud (hjd) wrote :

I didn't get a response at my previous comment, but I hope the underlying issue why this was changed was sorted out.

Changed in widelands:
milestone: none → build17-rc1
SirVer (sirver) wrote :

Sorry.. No, I did change this to check some problems when starting games directly from the commandline. I was finished and should have switched this back without you needing to poke me.

SirVer (sirver) wrote :

Released in build17-rc1.

Changed in widelands:
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers