Possible to see when the animation of ships (sails) loop

Bug #746626 reported by Hans Joachim Desserud on 2011-03-31
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Widelands media development
Medium
Chuck Wilder
widelands
Medium
Chuck Wilder

Bug Description

I played through the new Atlantean campaign recently and noticed it is possible to see when the ship's animation loops. The sails seem to shift or jump a bit when the animation starts over.

Granted, this issue isn't critical as this is AFAIK the only place where ships are used currently. However, could anyone look into and perhaps tweak this animation so that it runs a bit more smoothly?

tags: added: animations
Hans Joachim Desserud (hjd) wrote :

Since seafaring was merged in r6101, I'd like to bring attention to this issue again since ships will probably soon be utilized a lot more than they have been so far.

Chuck Wilder (chuckw20) wrote :

Fix to "Idle" animation sequence was pushed in bzr rev#6334. "Sail" animation sequence will be addressed for Build 18.

Changed in widelands-media:
status: New → Fix Committed
assignee: nobody → Chuck Wilder (chuckw20)
importance: Undecided → Medium
Chuck Wilder (chuckw20) on 2012-03-20
Changed in widelands:
milestone: none → build17-rc1
status: New → Fix Committed
importance: Undecided → Medium
assignee: nobody → Chuck Wilder (chuckw20)
SirVer (sirver) wrote :

Released in build17-rc1.

Changed in widelands:
status: Fix Committed → Fix Released
Changed in widelands-media:
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers