test_load_page_from_link_reveals_chrome failed on mako #77

Bug #1328867 reported by Brendan Donegan
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
webbrowser-app
Incomplete
Undecided
Unassigned

Bug Description

This test is failing on mako image #77, with the following error:

Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/python3/dist-packages/webbrowser_app/tests/test_progressbar.py", line 69, in test_load_page_from_link_reveals_chrome
    self.go_to_url(url)
  File "/usr/lib/python3/dist-packages/webbrowser_app/tests/__init__.py", line 141, in go_to_url
    self.type_in_address_bar(url)
  File "/usr/lib/python3/dist-packages/webbrowser_app/tests/__init__.py", line 135, in type_in_address_bar
    self.assertThat(text_field.text, Eventually(Contains(text)))
  File "/usr/lib/python3/dist-packages/testtools/testcase.py", line 406, in assertThat
    raise mismatch_error
testtools.matchers._impl.MismatchError: After 10.0 seconds test on TextField.text failed: 'http://localhost:49229/clickanywherethenwait/3' not in
dbus.String('http://localhost:/49229/clickan ywherethenwait/3 ', variant_level=1)

It appears something has gone wrong with inputting the text and some extra space has been inserted (in 'an ywhere'). I was not able to reproduce this failure locally, but a similar failure has been seen in another test.

Changed in webbrowser-app:
status: New → Incomplete
Leo Arias (elopio)
tags: added: qa-daily-testing
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  
Everyone can see this information.

Other bug subscribers