Weather indicator not starting when not behind proxy

Bug #1241060 reported by Joschi Poschi
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Weather Indicator
Medium
Joshua Tasker

Bug Description

What I experience:
After bug #1195366 was fixed Weather Indicator works nicely behind the proxy when I'm at work.
But when I'm at home where there is no proxy Weather Indicator doesn't start.
I see in the log file that Weather Indicator uses the proxy settings even if I set proxy to 'none' in the Ubuntu network settings.

How it should be:
Weather Indicator should read the Ubuntu network settings to be able to properly start in proxy/non-proxy environments.

1. I have the latest version of weather-indicator installed (13.7.1).
2. I have the latest version of python-pywapi installed (0.3.6-0).
3. No output for pywapi test.
4. No output for indicator tests.

I'm on Ubuntu 13.04 with latest updates (Oktober 17th, 2013).

Revision history for this message
Joschi Poschi (joschiposchi) wrote :
Revision history for this message
Joschi Poschi (joschiposchi) wrote :

More information needed?

Joshua Tasker (jtasker)
Changed in weather-indicator:
assignee: nobody → Joshua Tasker (jtasker)
importance: Undecided → Medium
status: New → Triaged
milestone: none → 13.8.0
Joshua Tasker (jtasker)
Changed in weather-indicator:
status: Triaged → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers