devatck deployment hangs on subnet creation

Bug #1467258 reported by Gary Kotton on 2015-06-21
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
vmware-nsx
Undecided
Unassigned

Bug Description

when deploying devstack the deployment hangs with the subnet creation.

Change abandoned by Kobi Samoray (<email address hidden>) on branch: master
Review: https://review.openstack.org/193882
Reason: Caused by change in number of API workers.
Fixed by setting api_workers=0 in local.conf

Reviewed: https://review.openstack.org/203417
Committed: https://git.openstack.org/cgit/openstack/vmware-nsx/commit/?id=ffaaf5f7d3210bfbcd4b7dca4ee73765f5dba9e5
Submitter: Jenkins
Branch: master

commit ffaaf5f7d3210bfbcd4b7dca4ee73765f5dba9e5
Author: Gary Kotton <email address hidden>
Date: Sun Jul 19 04:13:58 2015 -0700

    NSXv: support for multi api_workers

    When using multi api workers the subnet creation would fail at init.
    This is due to the fact that each process would not be able to access
    the task manager.

    Change-Id: I71ad526b89e14710056ab4c0ce6b0734cad47eec
    Closes-bug: #1467258

Changed in vmware-nsx:
status: New → Fix Committed

Reviewed: https://review.openstack.org/208941
Committed: https://git.openstack.org/cgit/openstack/vmware-nsx/commit/?id=c41dd5bd10275304ab4c9903061fef1a3fb7d491
Submitter: Jenkins
Branch: stable/kilo

commit c41dd5bd10275304ab4c9903061fef1a3fb7d491
Author: Gary Kotton <email address hidden>
Date: Sun Jul 19 04:13:58 2015 -0700

    NSXv: support for multi api_workers

    When using multi api workers the subnet creation would fail at init.
    This is due to the fact that each process would not be able to access
    the task manager.

    Change-Id: I71ad526b89e14710056ab4c0ce6b0734cad47eec
    Closes-bug: #1467258
    (cherry picked from commit ffaaf5f7d3210bfbcd4b7dca4ee73765f5dba9e5)

tags: added: in-stable-kilo
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers