VM

install-info not called after installing info files

Bug #1136371 reported by Ryan Kavanagh on 2013-02-28
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
VM
Medium
Ulrich Müller

Bug Description

The command install-info is not called after installing the info files. This means that the dir file (displayed by M-x info) does not include an entry for vm. This essentially renders installing the info files useless.

Related branches

Uday Reddy (reddyuday) on 2013-02-28
Changed in vm:
status: New → Triaged
importance: Undecided → Low
importance: Low → Medium
milestone: none → 8.2.0b1
Uday Reddy (reddyuday) wrote :

Ulrich, can you review this please? (I myself rarely use install-info. There might be reasons why Rob F didn't include it in the first place.)

Uday

Changed in vm:
assignee: nobody → Ulrich Müller (ulm)
Uday Reddy (reddyuday) wrote :

It looks like Ulrich is out of circulation. Can anybody else take a look at this?

Changed in vm:
milestone: 8.2.0b1 → 8.2.1
milestone: 8.2.1 → 8.2.0b2
Ulrich Müller (ulm) wrote :

Sorry for the hiatus. Two points:

- The configure test may be shortened by using AC_CHECK_PROGS instead of multiple calls to AC_CHECK_PROG.
- In the case of split info files, install-info should only be called for the first one. For example, if there are vm.info, vm.info-1, and vm.info-2, then only vm.info should be considered as target.

Uday Reddy (reddyuday) wrote :

Thanks Ulrich. Should I merge the patch into the trunk, or do you need to give me a revised patch?

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers