Unity's panel is with black background

Bug #1238091 reported by Rafael A. de Almeida on 2013-10-10
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Unity
New
Undecided
Unassigned
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

The correct color should be the wallpaper color

DistroRelease: Ubuntu 13.10
Package: unity-services 7.1.1+13.10.20131004-0ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.11.0-12.19-generic 3.11.3
Uname: Linux 3.11.0-12-generic x86_64

Architecture: amd64
CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: compiz
CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
CompositorUnredirectFSW: true

DistUpgraded: Fresh install
DistroCodename: saucy
DistroVariant: ubuntu
DkmsStatus:
 virtualbox, 4.2.16, 3.11.0-11-generic, x86_64: installed
 virtualbox, 4.2.16, 3.11.0-12-generic, x86_64: installed
ExecutablePath: /usr/lib/unity/unity-panel-service
GraphicsCard:
 Intel Corporation 82G33/G31 Express Integrated Graphics Controller [8086:29c2] (rev 10) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: Pegatron Device [1b0a:0006]
InstallationDate: Installed on 2013-10-06 (4 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 13.10 "Saucy Salamander" - Beta amd64 (20130925.1)
MachineType: Digitron Digitron

ProcCmdline: /usr/lib/unity/unity-panel-service
ProcEnviron:
 PATH=(custom, no user)
 LANGUAGE=pt_BR:pt:en
 XDG_RUNTIME_DIR=<set>
 LANG=pt_BR.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.11.0-12-generic root=UUID=0d9bd0b4-2992-476d-9dc1-5591ccace766 ro quiet splash vt.handoff=7
Signal: 6
SourcePackage: unity

UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
UserGroups: adm cdrom dip lpadmin plugdev sambashare sudo
dmi.bios.date: 05/04/2009
dmi.bios.vendor: IPM31
dmi.bios.version: 0303
dmi.board.name: IPM31
dmi.board.vendor: PEGATRON
dmi.board.version: 1.01G
dmi.chassis.type: 3
dmi.chassis.vendor: Digitron
dmi.modalias: dmi:bvnIPM31:bvr0303:bd05/04/2009:svnDigitron:pnDigitron:pvr:rvnPEGATRON:rnIPM31:rvr1.01G:cvnDigitron:ct3:cvr:
dmi.product.name: Digitron
dmi.sys.vendor: Digitron
version.compiz: compiz 1:0.9.10+13.10.20131004-0ubuntu1
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.46-1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 9.2.1-1ubuntu1
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 9.2.1-1ubuntu1
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.14.3-3ubuntu1
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.7.3-0ubuntu3.1
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.2.0-0ubuntu10
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 2:2.99.904-0ubuntu1
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.9-2ubuntu1
xserver.bootTime: Thu Oct 10 09:56:54 2013
xserver.configfile: default
xserver.devices:
 input Power Button KEYBOARD, id 6
 input Power Button KEYBOARD, id 7
 input USB Keyboard KEYBOARD, id 8
 input USB Keyboard KEYBOARD, id 9
 input ImPS/2 Logitech Wheel Mouse MOUSE, id 10
xserver.errors:

xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.outputs:
 product id 8727
 vendor AOC
xserver.version: 2:1.14.3-3ubuntu1

description: updated
Christopher Townsend (townsend) wrote :

Hi,

Thanks for reporting this bug. This is a duplicate of bug #1232726. We need to do some more investigation, but this may actually be an issue in the Mesa 9.2 package.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers