Sync Polish - 2.1.A - Pressing "Enable" fails when the computer is not connected to Ubuntu One.

Bug #598109 reported by John Lea on 2010-06-24
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu One Client
Undecided
Ubuntu One Client Engineering team

Bug Description

Pressing "Enable" fails when the computer is not connected to Ubuntu One.

to reproduce:

1. Make a fresh install of maverick
2. go to a folder, say /username/pictures/
3. press the "Enable" button

The bar then says "Enabling /home/john/Pictures folder for synchronization on Ubuntu One..." and grays out the enable button but nothing else happens.

See Variation 3.a for a description of the desired functionality.

Related branches

dobey (dobey) on 2010-06-24
security vulnerability: yes → no
visibility: private → public
John Lea (johnlea) on 2010-06-24
tags: added: acceptance-test
John Lea (johnlea) on 2010-07-08
Changed in ubuntuone-client:
assignee: nobody → Ubuntu One Desktop+ team (ubuntuone-desktop+)
John Lea (johnlea) on 2010-07-08
tags: added: rhubarb
Changed in ubuntuone-client:
status: New → In Progress
Joshua Hoover (joshuahoover) wrote :

Passed in 1.3.7-0ubuntu1. Clicked on Synchronize check box on a fresh install of Ubuntu (no Ubuntu One account setup) and the browser opened up, prompting me to login/sign-up and complete the Ubuntu One setup process.

Changed in ubuntuone-client:
status: In Progress → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Related blueprints