[xubuntu] logo doesnt appear on first page

Bug #1867515 reported by Yousuf 'Jay' Philips
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
xubuntu-default-settings (Ubuntu)
Low
Unassigned

Bug Description

The ubuntu logo appears in the computer above 'Install Xubuntu'.

Tested on Xubuntu 20.04 Daily from 23rd February.

Revision history for this message
Yousuf 'Jay' Philips (philipz85) wrote :
Changed in ubiquity (Ubuntu):
importance: Undecided → Low
Revision history for this message
Yousuf 'Jay' Philips (philipz85) wrote :
Revision history for this message
Yousuf 'Jay' Philips (philipz85) wrote :

Here is the replacement icon to go to /usr/share/ubiquity/pixmaps/ubuntu_installed.png

Revision history for this message
Sean Davis (bluesabre) wrote :

Fix applied in master and uploaded with 20.04.3.

affects: ubiquity (Ubuntu) → xubuntu-default-settings (Ubuntu)
Changed in xubuntu-default-settings (Ubuntu):
status: New → Fix Committed
Revision history for this message
Yousuf 'Jay' Philips (philipz85) wrote :
Revision history for this message
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

This bug was fixed in the package xubuntu-default-settings - 20.04.3

---------------
xubuntu-default-settings (20.04.3) focal; urgency=medium

  * debian/xubuntu-live-settings.{install,preinst,postrm},
    usr/share/ubiquity/pixmaps/ubuntu_installed.png:
    - Divert default Ubiquity Ubuntu branding with Xubuntu branding
      (LP: #1867515)

 -- Sean Davis <email address hidden> Wed, 15 Apr 2020 21:24:21 -0400

Changed in xubuntu-default-settings (Ubuntu):
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Related blueprints