via vn896 compiz intrepid

Bug #367223 reported by zalluth on 2009-04-26
2
Affects Status Importance Assigned to Milestone
xserver-xorg-video-openchrome (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: xserver-xorg-video-openchrome

Hello, I have been using ubuntu with via vn896 for 6 months, I can enable desktop effect with via vn896 in ubuntu 8.04 but I cann not enable it in ubuntu 8.10. Is there any solution for this? Help me please.

zalluth (zalluth) on 2009-04-26
summary: - via vn896 compiz interpid
+ via vn896 compiz intrepid
Bryce Harrington (bryce) wrote :

Hi zalluth,

Please attach the output of `lspci -vvnn`, and attach your /var/log/Xorg.0.log (and maybe Xorg.0.log.old) file from after reproducing this issue. If you've made any customizations to your /etc/X11/xorg.conf please attach that as well.

[This is an automated message. Apologies if it has reached you inappropriately; please just reply to this message indicating so.]

tags: added: needs-xorglog
tags: added: needs-lspci-vvnn
Changed in xserver-xorg-video-openchrome (Ubuntu):
status: New → Incomplete
Bryce Harrington (bryce) wrote :

We're closing this bug since it is has been some time with no response from the original reporter. However, if the issue still exists please feel free to reopen with the requested information. Also, if you could, please test against the latest development version of Ubuntu, since this confirms the bug is one we may be able to pass upstream for help.

Changed in xserver-xorg-video-openchrome (Ubuntu):
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers