mouse pointer is invisible

Bug #613377 reported by Arne Goetje on 2010-08-04
This bug report is a duplicate of:  Bug #614176: [855gm] 2.6.35-14: Invisible Cursor. Edit Remove
20
This bug affects 4 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
xserver-xorg-video-intel (Ubuntu)
Undecided
Unassigned
Nominated for Maverick by ubu64

Bug Description

Binary package hint: xserver-xorg-video-intel

since upgrading to the latest version in Maverick two days ago, my mouse pointer is invisible on the desktop. When I hover over buttons or list entries, they get highlighted and I can click on them. But the pointer still remains invisible. Even in gdm I don't have a mouse pointer.
BTW: I have removed unclutter and rebooted, but the problem is still there.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 10.10
Package: xserver-xorg-video-intel 2:2.12.0-1ubuntu2
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.35-14.19-generic 2.6.35
Uname: Linux 2.6.35-14-generic i686
Architecture: i386
DRM.card0.LVDS.1:
 status: connected
 enabled: enabled
 dpms: On
 modes: 1280x768
 edid-base64:
DRM.card0.VGA.1:
 status: disconnected
 enabled: disabled
 dpms: On
 modes:
 edid-base64:
Date: Wed Aug 4 17:29:08 2010
DkmsStatus:
 virtualbox-ose, 3.2.6, 2.6.35-11-generic, i686: built
 virtualbox-ose, 3.2.6, 2.6.35-14-generic, i686: installed
EcryptfsInUse: Yes
Lsusb:
 Bus 004 Device 002: ID 08ff:2500 AuthenTec, Inc. AES2501
 Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
 Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
 Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
 Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
MachineType: FUJITSU LifeBook P Series
PccardctlIdent:
 Socket 0:
   no product info available
 Socket 1:
   no product info available
PccardctlStatus:
 Socket 0:
   no card
 Socket 1:
   no card
ProcCmdLine: root=/dev/mapper/ubuntu-root ro i915.modeset=1 quiet splash
ProcEnviron:
 LANGUAGE=en_US:en
 LANG=en_US.utf8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: xserver-xorg-video-intel
dmi.bios.date: 09/01/2004
dmi.bios.vendor: FUJITSU // Phoenix Technologies Ltd.
dmi.bios.version: Version 1.08
dmi.board.name: FJNB189
dmi.board.vendor: FUJITSU
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: DWY000A90E301000
dmi.modalias: dmi:bvnFUJITSU//PhoenixTechnologiesLtd.:bvrVersion1.08:bd09/01/2004:svnFUJITSU:pnLifeBookPSeries:pvr:rvnFUJITSU:rnFJNB189:rvr:cvnDWY000A90E301000:ct10:cvr:
dmi.product.name: LifeBook P Series
dmi.sys.vendor: FUJITSU
system:
 distro: Ubuntu
 codename: maverick
 architecture: i686
 kernel: 2.6.35-14-generic

Arne Goetje (arnegoetje) wrote :
Bryce Harrington (bryce) on 2010-08-04
Changed in xserver-xorg-video-intel (Ubuntu):
status: New → Confirmed
Andrea Amoroso (heiko81) wrote :

I have the same problem..the pointer is not visible but the pad is still usable..if using the previous version of the kernel (the one .12), everything works..Maverick with the video card Intel i8..

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers