Plug in/out monitors doesn't trigger event

Bug #1505695 reported by Didier Roche on 2015-10-13
18
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
xserver-xorg-video-intel (Ubuntu)
High
Robert Ancell

Bug Description

1. plug in or out a monitor through VGA
-> check that it doesn't detect the number of monitor change
2. open system settings
-> the sync happens

Didier Roche (didrocks) on 2015-10-13
description: updated
Didier Roche (didrocks) wrote :

After a bisect, the commit fixing it upstream is 78f7451886f0a33df717c57fc1a079ee7e6f221e. This one seems to depend at least on some previous commits.

I'm available for any testing! (unplug/plug test should be done at least 30s after logging in into a vanilla session to have reliable results)

Changed in xserver-xorg-video-intel (Ubuntu):
status: New → Triaged
importance: Undecided → High
assignee: nobody → Robert Ancell (robert-ancell)
Didier Roche (didrocks) wrote :

Sorry, correct commit hash fixing it is 2c08d72393e4c8ddf5926571b087459aaa225cb1

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

This bug was fixed in the package xserver-xorg-video-intel - 2:2.99.917+git20150808-0ubuntu4

---------------
xserver-xorg-video-intel (2:2.99.917+git20150808-0ubuntu4) wily; urgency=medium

  * debian/patches/randr.patch:
    - Combine upstream RandR changes to fix hotplug events not working
      (LP: #1505695)

 -- Robert Ancell <email address hidden> Wed, 14 Oct 2015 14:59:19 +0100

Changed in xserver-xorg-video-intel (Ubuntu):
status: Triaged → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Duplicates of this bug

Other bug subscribers