Unusable graphics with ATI RS690M

Bug #1018396 reported by Stefan Bader on 2012-06-27
This bug report is a duplicate of:  Bug #1029582: Unusable graphics with ATI RS690M. Edit Remove
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
xserver-xorg-video-ati (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Release: Quantal (alpha2)
Media: Ubuntu alternates i386

After installing when booting into lightdm, graphics are corrupted and various ways and it is impossible to log in. Switching to a VT and login there is ok.

Stefan Bader (smb) on 2012-06-27
affects: ubuntu → xserver-xorg-video-ati (Ubuntu)
Stefan Bader (smb) wrote :

Ok, trying to automatically get report data fails because of:
ERROR: hook /usr/share/apport/package-hooks//source_xserver-xorg-video-ati.py crashed:
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/python3/dist-packages/apport/report.py", line 799, in add_hooks_info
    symb['add_info'](self, ui)
  File "/usr/share/apport/package-hooks//source_xserver-xorg-video-ati.py", line 693, in add_info
    attach_3d_info(report, ui)
  File "/usr/share/apport/package-hooks//source_xserver-xorg-video-ati.py", line 432, in attach_3d_info
    if 'reverting to software rendering' in xorglog:
TypeError: Type str doesn't support the buffer API

So I am adding some log manually...

Stefan Bader (smb) wrote :
Stefan Bader (smb) wrote :
Stefan Bader (smb) wrote :
Stefan Bader (smb) wrote :
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers