Logitech USB Optical Mouse kills complete PC?

Bug #1284823 reported by LAZA on 2014-02-25
10
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
xserver-xorg-input-mouse (Ubuntu)
Undecided
Weiller

Bug Description

I do NOT know if it is the right package but it seems for me like an problem with the mouse hardware.

Before it was old PS/2 keyboard and mouse from Logitech.

Since some weeks i have an new keyboard and mouse (Logitech K120) on the Mainboard USB 2.0 Ports and got now the second killed machine within weeks! Coming home an machine is fresh restarted, awaiting for the login credentials.

Looking into dmesg (attached), it is full of:

[25258.038198] usb 3-2: USB disconnect, device number 98
[25259.591840] usb 3-2: new low-speed USB device number 99 using ohci-pci
[25259.762406] usb 3-2: New USB device found, idVendor=046d, idProduct=c05a
[25259.762410] usb 3-2: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=0
[25259.762412] usb 3-2: Product: USB Optical Mouse
[25259.762414] usb 3-2: Manufacturer: Logitech

.

Xubuntu 12.04.4

LAZA (laza74) wrote :
LAZA (laza74) wrote :

I also attachted a fresh dmesg.0 as an hardware list

LAZA (laza74) wrote :

Seems gone with 14.04 beta1... - no more problems since four weeks.

Weiller (weillerronfini) on 2014-12-30
Changed in xserver-xorg-input-mouse (Ubuntu):
status: New → Confirmed
assignee: nobody → Weiller (weillerronfini)
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers