The XScreenSaver daemon doesn't seem to be running on display ":0". Launch it now?

Bug #1289858 reported by David Oxland on 2014-03-08
10
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
xscreensaver (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

This bug keeps happening
 makes Xscreensaver pops this notice after every shutdown/startup.
The error does not appear until I go to Xscreensaver to check and see why it has not activated and then it appears.
 Further Xscreensaver does work after agreeing to start the startnow? but after a shutdown/restart it happens again.
 Problem repeatable.
 Xscreensaver is an excellent tool so I'm reluctant to give up on it.
Thanks

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 13.10
Package: xscreensaver 5.15-3ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.11.0-18.32-generic 3.11.10.4
Uname: Linux 3.11.0-18-generic i686
ApportVersion: 2.12.5-0ubuntu2.2
Architecture: i386
Date: Sat Mar 8 12:53:41 2014
InstallationDate: Installed on 2014-02-16 (20 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 12.10 "Quantal Quetzal" - Release i386 (20121017.2)
MarkForUpload: True
SourcePackage: xscreensaver
UpgradeStatus: Upgraded to saucy on 2014-02-16 (20 days ago)

David Oxland (doxland) wrote :
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in xscreensaver (Ubuntu):
status: New → Confirmed
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers