Close buttons not rendering correctly

Bug #1867064 reported by Phillip Prado on 2020-03-11
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
xorg (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

I'm not gonna lie, I'm not sure if this is the correct place to report this or not. In the Pick and Calculator Snaps, I noticed the close button is rendering incorrectly. I looked online and saw someone else is having the issue too and decided to report it. I haven't noticed it in any other applications. Nothing major, but worth submitting somewhere.

Here is a screenshot of what I see: https://imgur.com/a/70IcsU6

Here is the link to the other person's Reddit post: https://www.reddit.com/r/gnome/comments/ervfbz/strange_close_button/

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 19.10
Package: xorg 1:7.7+19ubuntu12
ProcVersionSignature: Ubuntu 5.3.0-40.32-generic 5.3.18
Uname: Linux 5.3.0-40-generic x86_64
ApportVersion: 2.20.11-0ubuntu8.4
Architecture: amd64
BootLog: Error: [Errno 13] Permission denied: '/var/log/boot.log'
CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: None
CurrentDesktop: GNOME
Date: Wed Mar 11 16:40:44 2020
DistUpgraded: Fresh install
DistroCodename: eoan
DistroVariant: ubuntu
ExtraDebuggingInterest: Yes
GraphicsCard:
 Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Ellesmere [Radeon RX 470/480/570/570X/580/580X/590] [1002:67df] (rev e7) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: Sapphire Technology Limited Radeon RX 570 Pulse 4GB [1da2:e353]
Lsusb:
 Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub
 Bus 001 Device 003: ID 046d:085c Logitech, Inc. C922 Pro Stream Webcam
 Bus 001 Device 015: ID 046d:c52b Logitech, Inc. Unifying Receiver
 Bus 001 Device 004: ID 04d9:0024 Holtek Semiconductor, Inc. USB Gaming Keyboard
 Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
MachineType: System manufacturer System Product Name
ProcEnviron:
 PATH=(custom, no user)
 XDG_RUNTIME_DIR=<set>
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/usr/bin/fish
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-5.3.0-40-generic root=UUID=3ef07817-9408-490b-b7db-828fbd280f54 ro quiet splash vt.handoff=7
SourcePackage: xorg
Symptom: display
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 09/06/2015
dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
dmi.bios.version: 0410
dmi.board.asset.tag: Default string
dmi.board.name: Z170M-PLUS
dmi.board.vendor: ASUSTeK COMPUTER INC.
dmi.board.version: Rev X.0x
dmi.chassis.asset.tag: Default string
dmi.chassis.type: 3
dmi.chassis.vendor: Default string
dmi.chassis.version: Default string
dmi.modalias: dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvr0410:bd09/06/2015:svnSystemmanufacturer:pnSystemProductName:pvrSystemVersion:rvnASUSTeKCOMPUTERINC.:rnZ170M-PLUS:rvrRevX.0x:cvnDefaultstring:ct3:cvrDefaultstring:
dmi.product.family: Default string
dmi.product.name: System Product Name
dmi.product.sku: SKU
dmi.product.version: System Version
dmi.sys.vendor: System manufacturer
version.compiz: compiz N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.99-1ubuntu1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 19.2.8-0ubuntu0~19.10.3
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 19.2.8-0ubuntu0~19.10.3
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.20.5+git20191008-0ubuntu1
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev N/A
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:19.0.1-1ubuntu1
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 2:2.99.917+git20190815-1
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.16-1

Phillip Prado (phillipprado) wrote :
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers