how to fix?

Bug #1584498 reported by Yusuf M Hidayat on 2016-05-22
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
xorg (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

help

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 16.04
Package: xorg 1:7.7+13ubuntu3
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-21.37-generic 4.4.6
Uname: Linux 4.4.0-21-generic x86_64
.tmp.unity_support_test.0:

ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2
Architecture: amd64
BootLog: /dev/sda6: clean, 258787/3948544 files, 2939821/15769600 blocks
CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: compiz
CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
CompositorUnredirectFSW: true
Date: Mon May 23 00:34:36 2016
DistUpgraded: Fresh install
DistroCodename: xenial
DistroVariant: ubuntu
GraphicsCard:
 Intel Corporation Broadwell-U Integrated Graphics [8086:1616] (rev 09) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Broadwell-U Integrated Graphics [1043:1a9d]
   Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. GM108M [GeForce 940M] [1043:1a9d]
InstallationDate: Installed on 2016-05-20 (1 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 16.04 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 (20160420.1)
Lsusb:
 Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub
 Bus 001 Device 003: ID 04f2:b483 Chicony Electronics Co., Ltd
 Bus 001 Device 002: ID 046d:c52b Logitech, Inc. Unifying Receiver
 Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
MachineType: ASUSTeK COMPUTER INC. K401LB
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.4.0-21-generic.efi.signed root=UUID=0a2c0c29-a90e-4365-858b-f7f83973875b ro quiet splash pcie_aspm=force acpi_backlight=vendor vt.handoff=7
SourcePackage: xorg
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 10/09/2015
dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
dmi.bios.version: K401LB.205
dmi.board.asset.tag: ATN12345678901234567
dmi.board.name: K401LB
dmi.board.vendor: ASUSTeK COMPUTER INC.
dmi.board.version: 1.0
dmi.chassis.asset.tag: ATN12345678901234567
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: ASUSTeK COMPUTER INC.
dmi.chassis.version: 1.0
dmi.modalias: dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvrK401LB.205:bd10/09/2015:svnASUSTeKCOMPUTERINC.:pnK401LB:pvr1.0:rvnASUSTeKCOMPUTERINC.:rnK401LB:rvr1.0:cvnASUSTeKCOMPUTERINC.:ct10:cvr1.0:
dmi.product.name: K401LB
dmi.product.version: 1.0
dmi.sys.vendor: ASUSTeK COMPUTER INC.
version.compiz: compiz 1:0.9.12.2+16.04.20160415-0ubuntu1
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.67-1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 11.2.0-1ubuntu2
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 11.2.0-1ubuntu2
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.18.3-1ubuntu2
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.10.1-1ubuntu2
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.7.0-1
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 2:2.99.917+git20160325-1ubuntu1
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.12-1build2
xserver.bootTime: Mon May 23 00:16:33 2016
xserver.configfile: default
xserver.errors:

xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.outputs:
 product id 5289
 vendor CMN
xserver.version: 2:1.18.3-1ubuntu2

Paul White (paulw2u) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. Unfortunately, we cannot work on this bug because your description didn't include enough information. You may find it helpful to read "How to report bugs effectively" http://www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham/bugs.html. We'd be grateful if you would then provide a more complete description of the problem.

We have instructions on debugging some types of problems at http://wiki.ubuntu.com/DebuggingProcedures.

At a minimum, we need:
1. The specific steps or actions you took that caused you to encounter the problem.
2. The behavior you expected.
3. The behavior you actually encountered (in as much detail as possible).

Thanks!

Changed in xorg (Ubuntu):
status: New → Incomplete
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for xorg (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in xorg (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers