xorg is so slowly

Bug #1371712 reported by Jacobo Echeverry on 2014-09-19

This bug report was converted into a question: question #254740: xorg is so slowly.

6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
xorg (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Videos and xorg isn`t work correctly and I don`t know why. Thanks for support

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 14.04
Package: xorg 1:7.7+1ubuntu8
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.13.0-35.62-generic 3.13.11.6
Uname: Linux 3.13.0-35-generic x86_64
.tmp.unity.support.test.0:

ApportVersion: 2.14.1-0ubuntu3.4
Architecture: amd64
CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: compiz
CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
CompositorUnredirectFSW: true
Date: Fri Sep 19 12:07:02 2014
DistUpgraded: Fresh install
DistroCodename: trusty
DistroVariant: ubuntu
ExtraDebuggingInterest: Yes, if not too technical
GraphicsCard:
 Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Wrestler [Radeon HD 6290] [1002:9807] (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: Acer Incorporated [ALI] Device [1025:0598]
InstallationDate: Installed on 2014-05-19 (123 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 14.04 LTS "Trusty Tahr" - Release amd64 (20140417)
Lsusb:
 Bus 002 Device 002: ID 0402:7675 ALi Corp.
 Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
 Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
 Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
 Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
MachineType: Acer AO722
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.13.0-35-generic root=UUID=d80ca43d-3eef-46c5-8129-e6fdad96c2c0 ro persistent quiet splash vt.handoff=7
SourcePackage: xorg
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 12/06/2011
dmi.bios.vendor: Acer
dmi.bios.version: V1.08
dmi.board.asset.tag: Base Board Asset Tag
dmi.board.name: JE10-BZ
dmi.board.vendor: Acer
dmi.board.version: Base Board Version
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: Acer
dmi.chassis.version: V1.08
dmi.modalias: dmi:bvnAcer:bvrV1.08:bd12/06/2011:svnAcer:pnAO722:pvrV1.08:rvnAcer:rnJE10-BZ:rvrBaseBoardVersion:cvnAcer:ct10:cvrV1.08:
dmi.product.name: AO722
dmi.product.version: V1.08
dmi.sys.vendor: Acer
version.compiz: compiz 1:0.9.11.2+14.04.20140714-0ubuntu1
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.52-1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 10.1.3-0ubuntu0.1
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 10.1.3-0ubuntu0.1
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.15.1-0ubuntu2.1
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.8.2-1ubuntu2
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.3.0-1ubuntu3.1
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 2:2.99.910-0ubuntu1.1
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.10-1ubuntu2
xserver.bootTime: Fri Sep 19 11:21:48 2014
xserver.configfile: default
xserver.errors:

xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.version: 2:1.15.1-0ubuntu2.1
xserver.video_driver: radeon

Jacobo Echeverry (jacoeche) wrote :
Changed in xorg (Ubuntu):
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Related questions