X crash

Bug #802009 reported by fdn721 on 2011-06-25
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
xorg-server (Ubuntu)
Low
Unassigned

Bug Description

X crash after run AbiWord or LibreOffice

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 11.04
Package: xserver-xorg 1:7.6+4ubuntu3
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.38-8.42-generic 2.6.38.2
Uname: Linux 2.6.38-8-generic x86_64
Architecture: amd64
CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: kwin
DRM.card0.VGA.1:
 status: connected
 enabled: enabled
 dpms: On
 modes: 1280x1024 1280x1024 1152x864 1024x768 1024x768 1024x768 832x624 800x600 800x600 640x480 640x480 720x400
 edid-base64: AP///////wAebeFKYugAAAgQAQNqJh546uxUpVhKmiYhUFSla4AxT0VPYU+BgAEBAQEBAQEBMCoAmFEAKkAwcBMAeC0RAAAeAAAA/QA4Sx5TDgAKICAgICAgAAAA/ABMMTk1MlQKICAgICAgAAAA/AAKICAgICAgICAgICAgALc=
Date: Sun Jun 26 01:44:00 2011
DistUpgraded: Fresh install
DistroCodename: natty
DistroVariant: kubuntu
GraphicsCard:
 ATI Technologies Inc RV530LE [Radeon X1600] [1002:71ce] (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: PC Partner Limited Device [174b:0840]
   Subsystem: PC Partner Limited Device [174b:0841]
InstallationMedia: Kubuntu 11.04 "Natty Narwhal" - Release amd64 (20110427)
Lsusb:
 Bus 002 Device 002: ID 046d:c03e Logitech, Inc. Premium Optical Wheel Mouse (M-BT58)
 Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
 Bus 001 Device 004: ID 046d:0802 Logitech, Inc. Webcam C200
 Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
ProcEnviron:
 LANGUAGE=
 LANG=ru_RU.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-2.6.38-8-generic root=UUID=49d86539-6261-4844-b69e-84a1f9e36ce1 ro quiet splash vt.handoff=7
Renderer: Unknown
SourcePackage: xorg
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 11/22/2007
dmi.bios.vendor: Award Software International, Inc.
dmi.bios.version: F12
dmi.board.name: M57SLI-S4
dmi.board.vendor: Gigabyte Technology Co., Ltd.
dmi.chassis.type: 3
dmi.modalias: dmi:bvnAwardSoftwareInternational,Inc.:bvrF12:bd11/22/2007:svn:pn:pvr:rvnGigabyteTechnologyCo.,Ltd.:rnM57SLI-S4:rvr:cvn:ct3:cvr:
version.compiz: compiz N/A
version.ia32-libs: ia32-libs 20090808ubuntu13
version.libdrm2: libdrm2 2.4.23-1ubuntu6
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 7.10.2-0ubuntu2
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 7.10.2-0ubuntu2
version.xserver-xorg: xserver-xorg 1:7.6+4ubuntu3
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:6.14.0-0ubuntu4
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 2:2.14.0-4ubuntu7.1
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:0.0.16+git20110107+b795ca6e-0ubuntu7

fdn721 (fdn721) wrote :
bugbot (bugbot) on 2011-06-26
affects: xorg (Ubuntu) → xorg-server (Ubuntu)
fdn721 (fdn721) wrote :

fdn721, this bug was reported a while ago and there hasn't been any activity in it recently. We were wondering if this is still an issue? If so, could you please test for this with the latest development release of Ubuntu? ISO images are available from http://cdimage.ubuntu.com/daily-live/current/ .

If it remains an issue, could you please run the following command in the development release from a Terminal (Applications->Accessories->Terminal), as it will automatically gather and attach updated debug information to this report:

apport-collect -p xorg-server REPLACE-WITH-BUG-NUMBER

Please note, given you already have done this in a prior release, performing this on a release prior to Trusty would not be helpful.

Thank you for your understanding.

Helpful bug reporting tips:
https://wiki.ubuntu.com/ReportingBugs

Changed in xorg-server (Ubuntu):
importance: Undecided → Low
status: New → Incomplete
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.