Xorg crashed with SIGABRT in OsAbort()

Bug #1507591 reported by Connor Pratt on 2015-10-19
10
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
xorg-server (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

.

ProblemType: Crash
DistroRelease: Ubuntu 15.10
Package: xserver-xorg-core 2:1.17.2-1ubuntu9
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.2.0-16.19-generic 4.2.3
Uname: Linux 4.2.0-16-generic x86_64
ApportVersion: 2.19.1-0ubuntu2
Architecture: amd64
CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: None
CurrentDesktop: GNOME
Date: Sat Oct 17 21:59:50 2015
DistUpgraded: Fresh install
DistroCodename: wily
DistroVariant: ubuntu
ExecutablePath: /usr/bin/Xorg
ExtraDebuggingInterest: Yes, if not too technical
GraphicsCard:
 Intel Corporation Atom Processor Z36xxx/Z37xxx Series Graphics & Display [8086:0f31] (rev 0c) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device [1043:15bd]
InstallationDate: Installed on 2015-10-14 (4 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu-GNOME 15.10 "Wily Werewolf" - Alpha amd64 (20150924)
MachineType: ASUSTeK COMPUTER INC. X200MA
ProcCmdline: /usr/bin/X vt7 -displayfd 3 -auth /run/user/120/gdm/Xauthority -nolisten tcp -background none -noreset -keeptty -verbose 3
ProcEnviron:
 SHELL=/bin/false
 PATH=(custom, no user)
 XDG_RUNTIME_DIR=<set>
 LANG=en_US.UTF-8
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.2.0-16-generic.efi.signed root=UUID=d25e6613-8f0a-42a5-89f5-f9a41341c0ab ro quiet splash vt.handoff=7
Signal: 6
SourcePackage: xorg-server
StacktraceTop:
 OsAbort ()
 FatalError ()
 ?? ()
 xf86CloseConsole ()
 ddxGiveUp ()
Title: Xorg crashed with SIGABRT in OsAbort()
UdevLog: Error: [Errno 2] No such file or directory: '/var/log/udev'
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
UserGroups:

dmi.bios.date: 01/02/2014
dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
dmi.bios.version: X200MA.301
dmi.board.asset.tag: ATN12345678901234567
dmi.board.name: X200MA
dmi.board.vendor: ASUSTeK COMPUTER INC.
dmi.board.version: 1.0
dmi.chassis.asset.tag: No Asset Tag
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: ASUSTeK COMPUTER INC.
dmi.chassis.version: 1.0
dmi.modalias: dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvrX200MA.301:bd01/02/2014:svnASUSTeKCOMPUTERINC.:pnX200MA:pvr1.0:rvnASUSTeKCOMPUTERINC.:rnX200MA:rvr1.0:cvnASUSTeKCOMPUTERINC.:ct10:cvr1.0:
dmi.product.name: X200MA
dmi.product.version: 1.0
dmi.sys.vendor: ASUSTeK COMPUTER INC.
version.compiz: compiz N/A
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.64-1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 11.0.2-1ubuntu4
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 11.0.2-1ubuntu4
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.17.2-1ubuntu9
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.9.2-1ubuntu1
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.5.0+git20150819-0ubuntu1
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 2:2.99.917+git20150808-0ubuntu4
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.11-1ubuntu3
xserver.bootTime: Mon Oct 19 08:13:05 2015
xserver.configfile: default
xserver.errors:

xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.outputs:
 product id 12380
 vendor AUO
xserver.version: 2:1.17.2-1ubuntu9

Connor Pratt (connor-j-pratt) wrote :

Thank you for taking the time to report this crash and helping to make this software better. This particular crash has already been reported and is a duplicate of bug #1237904, so is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

information type: Private → Public
tags: removed: need-amd64-retrace
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers