Xorg crashed with SIGABRT in OsAbort()

Bug #1499288 reported by Andreas Brauchli on 2015-09-24
10
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
xorg-server (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Happened on second reboot after upgrade to wily. Xorg is currently running (filing this from it) so it must have recovered.
Running with closed nvidia drivers.

ProblemType: Crash
DistroRelease: Ubuntu 15.10
Package: xserver-xorg-core 2:1.17.2-1ubuntu7
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.2.0-11.13-generic 4.2.1
Uname: Linux 4.2.0-10-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia
ApportVersion: 2.18.1-0ubuntu1
Architecture: amd64
CurrentDesktop: GNOME
Date: Thu Sep 24 12:19:12 2015
ExecutablePath: /usr/bin/Xorg
ProcCmdline: /usr/bin/X vt7 -displayfd 3 -auth /run/user/112/gdm/Xauthority -nolisten tcp -background none -noreset -keeptty -verbose 3
ProcEnviron:
 SHELL=/bin/false
 PATH=(custom, no user)
 XDG_RUNTIME_DIR=<set>
 LANG=en_US.UTF-8
 LANGUAGE=en_US:en
Signal: 6
SourcePackage: xorg-server
StacktraceTop:
 OsAbort ()
 FatalError ()
 ?? ()
 xf86CloseConsole ()
 ddxGiveUp ()
Title: Xorg crashed with SIGABRT in OsAbort()
UpgradeStatus: Upgraded to wily on 2015-09-24 (0 days ago)
UserGroups:

Andreas Brauchli (blk) wrote :

Thank you for taking the time to report this crash and helping to make this software better. This particular crash has already been reported and is a duplicate of bug #1237904, so is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

information type: Private → Public
tags: removed: need-amd64-retrace
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers