Xorg crashed with SIGABRT in OsAbort()

Bug #1498547 reported by Niklas on 2015-09-22
10
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
xorg-server (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

-

ProblemType: Crash
DistroRelease: Ubuntu 15.10
Package: xserver-xorg-core 2:1.17.2-1ubuntu7
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.2.0-10.12-generic 4.2.0
Uname: Linux 4.2.0-10-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia
.proc.driver.nvidia.registry: Binary: ""
.proc.driver.nvidia.version:
 NVRM version: NVIDIA UNIX x86_64 Kernel Module 352.30 Tue Jul 21 18:53:45 PDT 2015
 GCC version: gcc version 5.2.1 20150911 (Ubuntu 5.2.1-17ubuntu4)
ApportVersion: 2.18.1-0ubuntu1
Architecture: amd64
CrashCounter: 1
CurrentDesktop: GNOME
Date: Mon Sep 21 20:13:19 2015
DistUpgraded: 2015-09-18 23:42:40,201 DEBUG enabling apt cron job
DistroCodename: wily
DistroVariant: ubuntu
DkmsStatus:
 bbswitch, 0.7, 3.19.0-28-generic, x86_64: installed
 bbswitch, 0.7, 4.2.0-10-generic, x86_64: installed
 nvidia-352, 352.30, 4.2.0-10-generic, x86_64: installed
 vboxhost, 5.0.4, 3.19.0-28-generic, x86_64: installed
 vboxhost, 5.0.4, 4.2.0-10-generic, x86_64: installed
ExecutablePath: /usr/bin/Xorg
GraphicsCard:
 NVIDIA Corporation GM204 [GeForce GTX 970] [10de:13c2] (rev a1) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: ZOTAC International (MCO) Ltd. Device [19da:1368]
InstallationDate: Installed on 2015-08-25 (27 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu-GNOME 15.04 "Vivid Vervet" - Release amd64 (20150422)
MachineType: ASUS All Series
ProcCmdline: /usr/bin/X vt7 -displayfd 3 -auth /run/user/121/gdm/Xauthority -nolisten tcp -background none -noreset -keeptty -verbose 3
ProcEnviron:
 SHELL=/bin/false
 PATH=(custom, no user)
 XDG_RUNTIME_DIR=<set>
 LANG=de_DE.UTF-8
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.2.0-10-generic.efi.signed root=UUID=9eec1e27-4a7c-429f-8ee2-e40f4e40abb9 ro quiet splash vt.handoff=7
Signal: 6
SourcePackage: xorg-server
StacktraceTop:
 OsAbort ()
 FatalError ()
 ?? ()
 xf86CloseConsole ()
 ddxGiveUp ()
Title: Xorg crashed with SIGABRT in OsAbort()
UdevLog: Error: [Errno 2] Datei oder Verzeichnis nicht gefunden: '/var/log/udev'
UpgradeStatus: Upgraded to wily on 2015-09-18 (3 days ago)
UserGroups:

dmi.bios.date: 06/13/2014
dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
dmi.bios.version: 0904
dmi.board.asset.tag: To be filled by O.E.M.
dmi.board.name: MAXIMUS VII HERO
dmi.board.vendor: ASUSTeK COMPUTER INC.
dmi.board.version: Rev 1.xx
dmi.chassis.asset.tag: To Be Filled By O.E.M.
dmi.chassis.type: 3
dmi.chassis.vendor: To Be Filled By O.E.M.
dmi.chassis.version: To Be Filled By O.E.M.
dmi.modalias: dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvr0904:bd06/13/2014:svnASUS:pnAllSeries:pvrSystemVersion:rvnASUSTeKCOMPUTERINC.:rnMAXIMUSVIIHERO:rvrRev1.xx:cvnToBeFilledByO.E.M.:ct3:cvrToBeFilledByO.E.M.:
dmi.product.name: All Series
dmi.product.version: System Version
dmi.sys.vendor: ASUS
version.compiz: compiz N/A
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.64-1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 10.6.3-1ubuntu1
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 10.6.3-1ubuntu1
version.nvidia-graphics-drivers: nvidia-graphics-drivers N/A
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.17.2-1ubuntu7
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.9.2-1ubuntu1
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.5.0+git20150819-0ubuntu1
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 2:2.99.917+git20150808-0ubuntu2
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.11-1ubuntu3
xserver.bootTime: Tue Sep 22 17:13:09 2015
xserver.configfile: /etc/X11/xorg.conf
xserver.errors:

xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.outputs:

xserver.version: 2:1.17.2-1ubuntu7

Niklas (wowniklas) wrote :

Thank you for taking the time to report this crash and helping to make this software better. This particular crash has already been reported and is a duplicate of bug #1237904, so is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

information type: Private → Public
tags: removed: need-amd64-retrace
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers