Xorg crashed with SIGABRT in DamageRegister()

Bug #1274885 reported by Bruce Pieterse on 2014-01-31
10
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
xorg-server (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Not sure how this occurred. Apport wanted to submit a bug report as soon I as logged in.

ProblemType: Crash
DistroRelease: Ubuntu 14.04
Package: xserver-xorg-core 2:1.14.5-1ubuntu2
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.13.0-5.20-generic 3.13.0
Uname: Linux 3.13.0-5-generic x86_64
.tmp.unity.support.test.0:

ApportVersion: 2.13.2-0ubuntu2
Architecture: amd64
CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: compiz
CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
CompositorUnredirectFSW: true
Date: Fri Jan 31 09:13:07 2014
DistUpgraded: 2014-01-30 15:45:12,131 DEBUG enabling apt cron job
DistroCodename: trusty
DistroVariant: ubuntu
DkmsStatus:
 virtualbox, 4.3.2, 3.11.0-15-generic, x86_64: installed
 virtualbox, 4.3.2, 3.13.0-5-generic, x86_64: installed
ExecutablePath: /usr/bin/Xorg
ExtraDebuggingInterest: Yes
GraphicsCard:
 Intel Corporation 3rd Gen Core processor Graphics Controller [8086:0166] (rev 09) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: Acer Incorporated [ALI] Device [1025:0686]
 NVIDIA Corporation GF108M [GeForce GT 630M] [10de:0de9] (rev a1) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: Acer Incorporated [ALI] Device [1025:0686]
InstallationDate: Installed on 2013-12-11 (50 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 13.10 "Saucy Salamander" - Release amd64 (20131016.1)
MachineType: Acer Aspire V3-771
ProcCmdline: /usr/bin/X -core :0 -auth /var/run/lightdm/root/:0 -nolisten tcp vt7 -novtswitch
ProcEnviron:

ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.13.0-5-generic root=UUID=6834c234-6f71-4479-b674-93bfc39f2c92 ro quiet splash vt.handoff=7
Signal: 6
SourcePackage: xorg-server
StacktraceTop:
 DamageRegister ()
 ?? ()
 BlockHandler ()
 WaitForSomething ()
 ?? ()
Title: Xorg crashed with SIGABRT in DamageRegister()
UpgradeStatus: Upgraded to trusty on 2014-01-30 (0 days ago)
UserGroups:

dmi.bios.date: 03/06/2013
dmi.bios.vendor: Insyde Corp.
dmi.bios.version: V1.15
dmi.board.asset.tag: Type2 - Board Asset Tag
dmi.board.name: VA70_HC
dmi.board.vendor: Type2 - Board Vendor Name1
dmi.board.version: Type2 - Board Version
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: Chassis Manufacturer
dmi.chassis.version: Chassis Version
dmi.modalias: dmi:bvnInsydeCorp.:bvrV1.15:bd03/06/2013:svnAcer:pnAspireV3-771:pvrV1.15:rvnType2-BoardVendorName1:rnVA70_HC:rvrType2-BoardVersion:cvnChassisManufacturer:ct10:cvrChassisVersion:
dmi.product.name: Aspire V3-771
dmi.product.version: V1.15
dmi.sys.vendor: Acer
version.compiz: compiz 1:0.9.10+13.10.20131011-0ubuntu1
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.52-1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 10.0.1-1ubuntu2
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 10.0.1-1ubuntu2
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.14.5-1ubuntu2
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.8.2-1ubuntu1
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.3.0-1ubuntu1
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 2:2.99.907-0ubuntu1
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.10-1ubuntu1
xserver.bootTime: Fri Jan 31 10:18:58 2014
xserver.configfile: default
xserver.errors:
 Failed to load module "nvidia" (module does not exist, 0)
 Failed to load module "nvidia" (module does not exist, 0)
 NOUVEAU(G0): [XvMC] Failed to initialize extension.
xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.outputs:
 product id 832
 vendor LGD
xserver.version: 2:1.14.5-1ubuntu2

Bruce Pieterse (octoquad) wrote :

Thank you for taking the time to report this crash and helping to make this software better. This particular crash has already been reported and is a duplicate of bug #1194114, so is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

information type: Private → Public
tags: removed: need-amd64-retrace
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers