enable pulseaudio output

Bug #393718 reported by Kevin Otte on 2009-06-30
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
xmp (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

xmp lists a Build-Depends of libpulse-dev, but the pulse output module is never built. As Pulseaudio is becoming the new default, I believe it makes sense to enable this module.

Related branches

Kevin Otte (nivex) wrote :
Andres Rodriguez (andreserl) wrote :

Hello Kevin,

Have you actually tried building the app with the module and testing if it works right?

Thanks.

Kevin Otte (nivex) wrote :

Yes. I have been maintaining my own package internally with the pulse module.

Andres Rodriguez (andreserl) wrote :

Ok then, this will hit karmic with the newer version of xmp.

Changed in xmp (Ubuntu):
status: New → Confirmed
Andres Rodriguez (andreserl) wrote :

Thank for your bug report.

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

This bug was fixed in the package xmp - 2.6.1-1ubuntu1

---------------
xmp (2.6.1-1ubuntu1) karmic; urgency=low

  * Merge from debian unstable (LP: #394058), remaining changes:
    - Remove arts from dependencies.
      + debian/control: Remove libartsc0-dev from build depends.
      + debian/rules: Remove --enable-arts from ./configure
  * debian/rules: Add --enable-pulseaudio from ./configure to provide
    PulseAudio support. Patch provided by Kevin Otte. (LP: #393718)

xmp (2.6.1-1) unstable; urgency=low

  * New upstream version.
  * Update my email address.
  * Bump debhelper version.
  * Bump standards version.
  * Updated debian/copyright.

 -- Andres Rodriguez <email address hidden> Tue, 30 Jun 2009 23:47:36 -0500

Changed in xmp (Ubuntu):
status: Confirmed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers